Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Fecioara(21 august - 20 septembrie)
Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 10.09

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

 

BERBEC. Ai ales cândva o cale dar, după ce ai parcurs câteva etape din acest demers, începi să te îndoiești că a fost cea mai bună alegere. Ai descoperit că ar fi existat și alte variante, dar încă nu e prea târziu să schimbi direcția.

 

TAUR. Norocul vizează starea ta materială, deci fii foarte atent la ocaziile bune care se ivesc de nu se știe unde. Un pont bun, o șansă excepțională sau un noroc picat din senin te aleg pe tine pentru o surpriză de proporții.

 

GEMENI. Norocul planează peste casa ta pentru că aici se petrece un eveniment care te face fericit. Îți intră în casă persoana care îți va aduce exact informația de care aveai nevoie sau treci prin locul potrivit la momentul potrivit.

 

RAC. Ai muncit mult la un proiect de durată care se apropie de sfârșit. Ca la orice final de drum, este vremea unei recapitulări din care să îți dai seama dacă ai rezolvat tot ce ai intenționat și dacă ți-ai atins toate țelurile.

 

LEU. Privești spre viitor cu nerăbdare pentru că se prefigurează un eveniment în care îți pui mari speranțe. Gândirea pozitivă joacă un rol important în atingerea scopului, deci gândește-te doar că totul va ieși foarte bine.

 

FECIOARĂ. Vii cu o propunere tentantă care va fi imediat îmbrățișată și de colegii tăi. Fiecare intră în această colaborare cu alte resurse: tu cu energie și cu inventivitate, alții cu creativitate, iar în final toată lumea va avea de câștigat.

 

BALANȚĂ. Cariera ta tinde azi spre o nouă dimensiune, net superioară celei actuale. În curând ți se deschide o nouă cale, însă necunoscutul te cam sperie puțin, dar acest pas e singura ta șansă de a-ți împlini marele tău vis.

 

SCORPION. Călătoriile au un rol important în planurile zilei, deci nu refuza șansa de a ajunge într-un loc unde te pot aștepta evenimente decisive. Vei întâlni o persoană care va avea un rol important în rezolvarea anumitor acțiuni.

 

SĂGETĂTOR. Banii sunt făcuți să circule și nu vrei să stai prea mult cu ei în pușculiță. Dacă un prieten aflat în impas te roagă să-l ajuți cu o anumită sumă, o vei face fără să stai pe gânduri, mai ales că ai în cont un anumit fond pentru mai târziu.

 

CAPRICORN. Orcând se găsește o soluție pașnică și la cele mai aprinse dispute, deci nu turna gaz pe foc dacă vezi că atmosfera se tensionează. Apelează la tot arsenalul tău diplomatic și vei avea câștig de cauză în orice problemă.

 

VĂRSĂTOR. Dacă e să devină azi cineva vedeta zilei, tu ai toate șansele să obții acest drept, pentru că știi să profiți de șansele bune care ți se oferă. Te remarci fără niciun efort chiar, pentru că ai tu ceva al tău care te scoate în evidență.

 

PEȘTI. Dragostea nu trebuie să fie doar o furtună de emoții și trăiri intense, ci e nevoie și de un dram de rațiune. Tu reușești să-ți păstrezi mintea limpede și detașată de senzații, ca să iei decizii cât mai bune pentru amândoi.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 31.05 Ne aflăm în zodia GEMENI