Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)
Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 04.10

Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

 

BERBEC. Porți un dialog cu un coleg, iar această discuție îți deschide perspective noi asupra unui proiect la care îți aduci contribuția. Primești informația de care aveai nevoie sau imboldul necesar pentru a trece la etapa următoare.

 

TAUR. Ești chemat într-un alt loc decât era stabilit, dar călătoria nu îți face prea mare plăcere. Ori la destinație nu te așteaptă nimeni, ori e doar o obligație pe care ți-o asumi, dar pentru tine personal nu are nimic de oferit.

 

GEMENI. Nu te afli în cel mai benefic loc pentru a-ți duce la îndeplinire sarcinile asumate. Îți dai seama destul de repede de acest lucru și găsești soluția optimă pentru a te muta acolo, unde nimic nu te împiedică să muncești.

 

RAC. Nu accepta tergiversarea lucrurilor la nesfârșit când răbdarea ta a ajuns la limită. Comunică-i celui în cauză că nu mai poți accepta nicio amânare și ai nevoie în sfârșit de un răspuns clar la întrebările tale.

 

LEU. Vine o veste îmbucurătoare exact când aveai mai mare nevoie de o bucurie. Cineva din familie are de sărbătorit un eveniment fericit, sau poate e vorba de un succes de al tău, la care azi ți se va comunica rezultatul.

 

FECIOARĂ. Privești spre viitor cu sentimente foarte contradictorii. Pe de o parte, firea ta optimistă te ajută să pornești la drum convins că totul va ieși foarte bine, pe de altă parte observi foarte obiectiv că există și greutăți.

 

BALANȚĂ. Cât timp nu evoluezi pe teren sigur, în care fiecare întrebare își primește răspunsul, nu ești capabil să te relaxezi. Faci investigații, cauți, citești, întrebi și nu poți sta liniștit până când nu se clarifică fiecare amănunt.

 

SCORPION. Obiectele care îți sar azi în ochi te cheamă să le cumperi, dar riști mult dacă te lași păcălit de ispită. Ai putea cheltui o sumă mare de bani pentru a cumpăra un obiect de care nu ai nevoie sau pe care nu ți-l poți permite.

 

SĂGETĂTOR. Banii sunt piedica numărul unu a unui plan în care ți-ai pus mari speranțe. Proiectul tău poate evolua totuși într-o direcție foarte bună, dar ai nevoie de o investiție financiară semnificativă, pe care acum nu ți-o poți permite.

 

CAPRICORN. |i se prevestește o mare bucurie, dar preferi să o păstrezi deocamdată numai pentru tine. Un pic de discreție nu strică, dar nu e nepărat nevoie să nu te exteriorizezi deloc, în timp ce îți vine să le povestești tuturor.

 

VĂRSĂTOR. Afli că în curând vei face o deplasare la distamță, pentru studiu, interviu pentru un job, sau alte treburi cu caracter intelectual. Însă, în cele din urmă călătoria ta va căpăta mai mult un caracter sentimental, total neașteptat.

 

PEȘTI. Întotdeauna o soluție de compromis rezolvă chiar și cele mai tensionate situații. Propune tu această variantă de mijloc, din care, practic, nimeni nu iese învingător, dar totuși, fiecare găsește ceva care să-l satisfacă.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 11.10 Ne aflăm în zodia BALANȚĂ