Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Salată varşoviană de heringi

Salată varşoviană de heringi
Salată varşoviană de heringi
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Salată varşoviană de heringi
Salată varşoviană de heringi

Alimentele şi cantităţile pentru 6 porţii: 600 gr. de heringi, 300 gr. cartofi, 300 gr. castraveţi acri, 15 gr. sare, 50 gr. măsline, 250 gr. maioneză, 300 gr. ceapă, 2 gr., piper, un măr, 2 ouă.

Mod de pregătire: se curăţă, se spală, se desărează heringii şi se taie felii de 1,5 – 2 cm lăţime. Se adaugă: ceapa tăiată peştişori, merele rase, cartofii fierţi să tăiaţi cubuleţe şi castraveţii acri curăţaţi de coajă şi seminţe, tăiaţi în sferturi de rondele. Se amestecă bine cu  sare, piper şi maioneză. Se decorează cu jumătăţi de măsline şi felii de ouă fierte tari deasupra.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Pizza fără blat

Pizza fără blat

Rețeta de pizza cu parizer, cașcaval și ciuperci, adaptată din tradițiile culinare italiene și europene, reflectă tendința românească de a folosi ingrediente accesibile pentru a crea mese rapide și sățioase.

Supă cremă de macro

Supa cremă de macrou este o rețetă tradițională din zonele costiere, preparată din macrou și legume, adaptată regional pentru a se potrivi cu resursele locale și preferințele culinare.