Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

O fată de 17 ani a furat banii unei bătrâne

Sigla Informatia Zilei
O fată de 17 ani a furat 1.300 lei din casa unei femeie din Batarci. Poliţiştii au identificat-o pe hoaţă şi au recuperat o parte din prejudiciu.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

O fată de 17 ani a furat 1.300 lei din casa unei femei din Batarci. Poliţiştii au identificat-o pe hoaţă şi au recuperat o parte din prejudiciu.

 

Duminică, 20 octombrie, ora 10, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Gherţa Mică au fost sesizaţi telefonic de către C. Irina de 85 ani, domiciliată în comuna Batarci, despre faptul că în ziua de 19 octombrie, în jurul orei 14, autori neidentificaţi au pătruns în locuinţă sa prin escaladarea unei ferestre lăsate deschise, şi au sustras suma de 1.300 lei.

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, a fost identificat autorul faptei în persoana numitei C. F. de 17 ani, domiciliată în comuna Batarci. Prejudiciul a fost recuperat parţial. Minora este cercetată în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Cristian C. (29 ani) a condus fara permis

Si de 1 mai politistii rutieri s-au aflat la datorie pe principalele artere de circulatie, monitorizand respectarea vitezei legale, precum si a tuturor normelor de circulatie de catre participantii la trafic.