Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Scorpion (21 octombrie - 20 noiembrie)
Scorpion (21 octombrie – 20 noiembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 30.10

Ne aflăm în zodia SCORPION

 

BERBEC. Ești mândru de un rezultat la care ai ajuns cu forțe proprii, dar unii se îndoiesc că tu singur ai fi avut o astfel de realizare și pun reușita pe seama norocului. Asta pe tine nu te deranjează, rodul muncii îți aparține, iar de bârfe nu îți pasă.

 

TAUR. Presimți că acțiunea la care ți se propune să participi nu va ajunge niciodată la un final sau, cel puțin, nu va avea rezultatul sperat. Fiind vorba de ceva ce oricum, nu ți-ar fi adus mare folos, probabil nici nu te vei apuca.

 

GEMENI. Ești la mijloc între două direcții. Ambele ți se par la fel de bune, dar nu le poți folosi pe amândouă. Sunt mult prea diferite, ca atare stai și cântărește atent ce ți se potrivește și ce crezi că merită aplicat în situația de față.

 

RAC. Ai mari rezerve privind intențiile celor cu care trebuie să colaborezi. Ceva îți șoptește că au și niște interese ascunse. Intuiția ta ar putea avea dreptate deci, dacă vei refuza ajutorul aparent amical, vei fi mult mai câștigat.

 

LEU. Dacă nu ai fi fost ajutat la timpul potrivit, nu ai fi ajuns la nivelul de astăzi, ca atare trebuie să admiți faptul că nu e doar meritul tău exclusiv. Tu recunoști acest lucru și cauți soluția de a le mulțumi tuturor așa cum se cuvine.

 

FECIOARĂ. Nu vrei să duci mai departe o acțiune în care ți-ai pierdut încrederea și începi să-i descoperi defectele. Deși ceilalți continuă proiectul, tu ai hotărât un lucru și nu mai ai de gând să pierzi vremea cu ceva ce nu duce nicăieri.

 

BALANȚĂ. Nu trebuie să povestești la toată lumea ce faci tu la serviciu și nici ideile pe care vrei să le pui în practică. Unii ar putea să se folosească de ele, iar când vei dori să le aplici, ai putea avea surpriza ca ele să fie deja furate de alții.

 

SCORPION. Deși iarna se apropie cu pași repezi, în sufletul tău parcă acum ar veni primăvara. Totul ți se pare frumos și bine, totul e la locul lui, doar inima ta parcă ar vrea să-ți sară din piept când apare, sau doar se uită la tine o anumită persoană.

 

SĂGETĂTOR. Succesul acestei zile depinde în mare măsură de anturajul în care te afli. Dacă ajungi într-un loc marcat de gânduri pozitive și de entuziasm totul va merge excelent și pentru tine, pentru că vă molipsiți reciproc de bună dispoziție.

 

CAPRICORN. Nu mai poți tolera piedica ce te ține pe loc, dar știi că nu-ți va rezolva nimeni problema. Chiar dacă ai așteptat un sprijin din partea cuiva, te-ai convins că nu va veni niciodată, deci ai hotărât să găsești tu singur soluția și vei reuși.

 

VĂRSĂTOR. Ai pornit, nu demult pe un drum nou și orizontul ce ți se deschide în față pare a fi destul de luminos. Ai stat mult pe gânduri până ai făcut această alegere, dar azi te vei convinge că e cel mai potrivit țel pe care ai fi putut să ți-l alegi.

 

PEȘTI. Oriunde mergi, lumea se plânge de probleme și neajunsuri. Deși se discută doar de lipsuri, tu parcă nu te regăsești printre ei. Ai ceva bani pe care te poți baza, dar mai ales, ai talent și idei prin care să-ți câștigi existența oricând.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 22.03 Ne aflăm în zodia BERBEC