Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Elevii de la Şcoala Gimnazială “Dr. Vasile Lucaciu” din Satu Mare au donat 88 kilograme de alimente

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

    Pe parcursul săptămânii abia încheiate, elevi şi cadre didactice de la Şcoala Gimnazială “Dr. Vasile Lucaciu” din Satu Mare, au colectat fructe, legume şi alimente. Voluntarii SNAC ai şcolii au fost cordonaţi de psiholog Mirela Ploscariu, profesoarele Crina Bârle şi Bretan Izabela, cu sprijinul directorului Csintalan Csaba.

Cele 88 de kilograme de fructe, legume şi alimente neperisabile colectate au fost donate Casei de tip familial “Maria Petkovic” din Satu Mare. Călugăriţele franciscane din Congregaţia “Fiicele Îndurării” au în îngrijire şi educare 17 fete, din care 4 sunt eleve ale Şcolii Gimnaziale “Dr. Vasile Lucaciu”.

Cu ocazia acestei donaţii elevii au vizitat sala de mese, bucătăria, dormitoarele, sălile de studiu şi locurile de joacă ale celor 17 fete care le-au fost gazde. Emoţiile au fost vizibile de ambele părţi. Voluntarii şi locatarii casei menţionate au avut posibilitatea de a se juca împreună, fapt ce a condus la o anume apropiere între ei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

  1. Am convingerea ferma – si nimeni nu mi-o va zdruncina , vreodata !- ca in micutul si dragutul orasel SM si in judetul cu acelasi nume S-AU NASCUT SI TRAIESC CEI MAI FRUMOSI SI BUNI COPII din toata Romania, cei mai inteligenti/sufletisti si minunati elevi ! Faptele lor pline de omenie si caldura confirma acest lucru! Asa cum tot aici traiesc si cei mai buni oameni-iar cadrele didactice confirma acest adevar prin daruirea de care dau dovada in educarea copiilor ! Si actiunea elevilor de la Lucaciu merita tot respectul! Si al tuturor scolilor care s-au implicat in actiuni de colectare/donare alimente pt Case de copii cu copii parasiti, tristi si speciali, prin diverse boli/dizabilitati ori traume…Doamna psiholog Mirela Ploscariu, profesoarele Crina Bârle şi Bretan Izabela, cu sprijinul directorului Csintalan Csaba- Foarte frumos. Bravo !

Lasă un răspuns