Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Doi hoţi au fost prinşi de poliţişti

Sigla Informatia Zilei
Autorii unor furturi au fost prinşi duminică de poliţiştii sătmăreni. Prejudiciului a fost recuperat.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 Autorii unor furturi au fost prinşi duminică de poliţiştii sătmăreni. Prejudiciului a fost recuperat.

 

Duminică dimineaţa poliţiştii Postului de Poliţie Dorolţ au desfăşurat o acţiune având drept scop identificarea suspecţilor în cazul furturilor reclamate ca fiind comise de persoane necunoscute. În acest context au fost efectuate verificări într-un cartier din localitatea Petea, fiind depistat Valentin P., de 20 de ani, care, sâmbătă noaptea, dintr-o maşină oprită la benzinărie, a furat un telefon în valoare de 3.000 lei.

Fiind prins la scurt timp de la comiterea faptei, tânărul nu a mai reuşit să valorifice bunul, aşa cum îşi plănuise, astfel încât telefonul a putut fi recuperat de poliţişti şi restituit proprietarului, un bărbat de 38 de ani, din Moldova Orhei.

Valentin P., din Petea, este anchetat acum pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, poliţiştii verificând dacă acesta nu a mai comis şi alte fapte penale.

Şi poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei I Poliţie Satu Mare anchetează un caz de furt, comis din incinta unei magazii din cartierul Sătmărel. Dănuţ C., de 23 de ani, este suspectat că a pătruns în magazie şi a sustras 6 saci cu seminţe de lucernă, reuşindu-se recuperarea în mare parte a prejudiciului cauzat.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru furtul comis.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

CONTROALE LA VAMĂ

Zeci de documente false descoperite într-o sacoşă

În 18 septembrie 2023, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru controlul de frontieră un cetăţean german de origine siriană, în vârstă de 55 de ani, care conducea un microbuz înmatriculat în Germania. Acesta desfăşura activităţi de coletărie pe ruta Turcia-Germania.