Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

CSM Satu Mare – HCM Făgăraș 24-29 (16-14), la handbal masculin

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

handbalDupă cum au evoluat lucrurile în prima parte a meciului se părea că handbaliștii de la CSM Satu Mare vor obține victoria în fața celor de la HCM Făgăraș. Sătmărenii au condus în permanență în prima repriză cu 2-3 goluri diferență, sau chiar 5 (12-7 în minutul 22) și au încheiat repriza în avantaj, 16-14.

A urmat însă o parte a doua a meciului în care sătmărenii au fost de nerecunoscut. Greșeli mari în apărare și sterilitate în atac. În primele 15 minute ale acestei părți CSM a înscris doar 2 goluri în timp ce oaspeții 7 așa că scorul a ajuns să fie în minutul 45 unul greu de anticipat, 21-18 pentru HCM Făgăraș. Elevii lui Nicolae Istrate au încercat să țină pasul cu adversarii lor, să refacă din handicap, dar tot ce au putut a fost să se apropie la 2 goluri, 20-22 (min.48) și 22-24 (min.50). Finalul a fost însă al oaspeților care s-au desprins pe tabelă și au câștigat meritat cu scorul de 29-24. Trebuie să spunem însă că în teren a fost multă nervozitate, că oaspeții au recurs la multe trucuri pentru a fragmenta jocul, au protestat mult și au fost ajutați discret de arbitrii Badiu și Barbu din Cluj. Aceștia de exemplu au întrerupt deseori atacurile echipei sătmărene, lăsând jocul mult mai liber pentru oaspeți. Iar la eliminări s-au dovedit a fi desoebit de darnici și echidistanți, câte 10 de fiecare parte în condițiile în care jocul nu a fost unul dur.

Au marcat pentru CSM: Chira 8, Cr. Jurj 6, A.Pop 5, Morar 2, Clipea 2, Ungar 1.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Sferturi în Liga Campionilor

Asculta acest articol Odată cu sferturile de finală, cu prima manşă programată marţi şi miercuri, ediţia 2018/2019 a Ligii Campionilor