Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)
Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 27.11

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Va trebui să desfășori o activitate într-un mediu în care nu te cunoaște nimeni, dar va trebui să-i determini să te asculte. Lasă timpul să lucreze în favoarea ta, lasă-i să te cunoască și îți vor recunoaște și calitățile de lider.

 

TAUR. Multe proiecte de finalizat și prea puțin timp, noroc că ești persoanaă care știe să se adapteze rapid la oricei situație. Astăzi ar fi bine să profiți la maxim de talentul tău de bun organizator, ca să poți acționa corect și în viteză.

 

GEMENI. Chiar dacă ambele direcții ce ți se arată azi te atrag, trebuie să alegi cu atenție și nu te lăsa influențat de nimeni și de nimic. E adevărat că nicio variantă nu prezintă aspecte nedorite, dar careva este deosebit de avantajoasă.

 

RAC. Cei din jur vor încerca să te influențeze, dar nu vor reuși decât eventual să-ți încetinească ritmul. Gândirea pozitivă și voința de care dai mereu dovadă îți sunt întotdeauna de mare ajutor să duci la bun sfârșit tot ce-ți pui în minte.

 

LEU. Azi, mai mult ca oricând ascultă-ți instinctul. Ai șanse de reușită în tot ceea ce-ți propui, chiar dacă o anumită persoană va încerca să-ți pună bețe în roate. Bazează-te pe ceea ce presimți și răuvoitorul nu va avea nici o șansă.

 

FECIOARĂ. Este o zi foarte aglomerată, dar ai suficientă energie să faci față provocării. Nivelul tău de creativitate este foarte ridicat, ideile bune îți vin una după alta așa că formează o echipă și pune totul în aplicare pentru că merită.

 

BALANȚĂ. Pe plan profesional lucrurile merg foarte bine. Deții experiența necesară pentru depășirea unei situații dificile, însă sarcina aceasta trebuie soluționată în echipă, deci adună-ți oamenii potriviți și rezolvați problema.

 

SCORPION. O zi de respiro se înscrie și în agenda ta mereu încărcată. Chiar dacă vei avea senzația de stagnare a proiectelor, profită de calmul acestei zile pentru a-ți organiza gândurile, deoarece, știi bin și tu că nu va ține prea mult.

 

SĂGETĂTOR. De dimineață, la cafea, fă-ți un inventar al restanțelor. Acum spre sfârșit de lună gândește-te la lucrurile sau evenimentele pe care le-ai tot amânat sau ignorat pentru că astăzi e ziua perfectă pentru rezolvarea acestora.

 

CAPRICORN. Nu-ți fie frică de ceea ce urmează și nu te lăsa influențat de cei mai pesimiști, care se tot învârt în jurul tău de la o vreme. Nu ai motiv de îngrijorare, este doar o nouă provocare, care îți va aduce succes și recunoștință.

 

VĂRSĂTOR. Ești cam distrat și poate tocmai de aceea, nivelul tău de concentrare este mai scăzut. Nu-ți asuma două proiecte deodată, încearcă să le iei pe rând, iar spre seară organizează neapărat o întâlnire cu prietenii pentru destindere.

 

PEȘTI. Încearcă să vezi partea bună a lucrurilor astăzi. Ești suspicios și tocmai din această cauză s-ar putea să treacă pe lângă tine o șansă deosebit de bună. Pune mâna pe ea și nu te mai tot gândi că aspectul pozitiv este doar o iluzie.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informaţia Zilei 28.10 Ne aflăm în zodia SCORPION