Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)
Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 05.12

Ne afăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Te poți mândri cu evoluția proiectelor de la serviciu, în care joci un rol central. Însă, faptul că ceilalți ascultă de tine, pentru că știi cel mai bine ce e de făcut, impune și o anumită răspundere, deci trebuie să fii foarte atent.

 

TAUR. Nimerești într-un mediu foarte dinamic, unde te molipsești și tu de energie și chef de muncă. Dacă vei porni cu optimism, ai putea deveni un fel de lider al acestui grup și să transmiți și tu la rândul tău mai departe entuziasmul.

 

GEMENI. Proiectul la care lucrezi progrese mari, deci ai toate motivele să fi sigur că într-o zi vei ajunge la ce ți-ai propus. Dacă ai norocul de a găsi persoanele care să te sprijine, totul va evolua mult mai repede decât cum ți-ai imaginat.

 

RAC. Astăzi ești plin de energie, iar la un asemenea elan, ar fi chiar exclus să nu ajungi repede la rezultate excelente. Pune deci umărul la treabă, dar dă-le și altora posibilitatea să se facă utili, căci fiecare are nevoie să resimtă succesul.

 

LEU. Recunoști superioritatea persoanei în compania căreia te afli azi, iar faptul că te acceptă în preajma sa, te onorează. Îl admiri și profiți cu succes de prezența sa, cucerindu-l chiar ca un fel de partener la realizarea planurilor tale.

 

FECIOARĂ. Banii care îți intră în cont au o destinație de o importanță capitală, fiind vorba de investiții de zile mari. Dacă semnezi un act, urmările sale vor fi dintre cele mai bune, dar trebuie să te asiguri că totul este foarte corect.

 

BALANȚĂ. O reușită de demult îți mai poate oferi multe bucurii și acum. Te mai lauzi cu ea când poți, mai tresari când îți amintești ce a fost, dar nu trăi la nesfârșit dintr-o veche bucurie, căci noile tale succese îți pot oferi și mai mult.

 

SCORPION. Ai șanse mari la o ascensiune profesională, cât de curând, pentru că azi ai putea primi un sfat folositor. Ai grijă însă, să nu fi influențat de o întâmplare veche, care revine acum în actualitate și ar putea fi o piedică în calea ta.

 

SĂGETĂTOR. O șansă deosebită aduce bucurie în inima ta, fie vorba de un vis împlinit pe care aproape că nu-l mai credeai posibil, sau de o reușită sentimentală. E ca și cum ai fi trecut prin locul potrivit la momentul cel mai potrivit.

 

CAPRICORN. Ieși în societate și stai de vorbă cu oamenii, pentru că de la aceștia primești informații foarte utile. Îți pot oferi sfaturi care te ajută să-ți poți raliza planurile, poate chiar ponturi amicale, cum să-ți atingi mai ușor scopul.

 

VĂRSĂTOR. Nu vrei să faci nimic fără să fii sigur căvei putea ajunge rezultatele pe care le aștepți. Știind că lucrezi pentru un folos material de care te bucuri vei continua, dar fără un stimulent, preferi să stai pe loc și să nu faci nimic.

 

PEȘTI. Ești obosit și când te uiți ce te mai așteaptă, parcă te lasă puterile. Nu te speria, fă ce ai de făcut, oricum, tot nu le va finaliza nimeni în locul tău, cu toate că tu acum mai bine ai prefera să dormi, până se încheie toată povestea.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 19.09 Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 10.11 Ne aflăm în zodia SCORPION