Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

În exerciţiul finaciar 2014-2020 se vor reabilita din temelii în judeţ mai multe tronsoane de drumuri

conducerea CJ Satu Mare în timpul ultimei sedintei din acest an
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
conducerea CJ Satu Mare în timpul ultimei sedintei din acest an
conducerea CJ Satu Mare în timpul ultimei sedinte de lucru din acest an

CJ estimează că ar avea nevoie de peste 400 milioane lei, adică 90 de milioane de euro

Luni, 9 decembrie, de la ora 13, Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare s-a întrunit în ultima şedinţă de lucru din acest an, char dacă a fost una extraordinară. Ultima şedinţă va avea loc până în 20 decembrie şi va fi una festivă, cu urări şi felicitări .

La şedinţă au participat 24 de consilieri din totalul de 33, deci şedinţa a fost statutară. Toate proiectele au fost votate cu unanimitate de voturi, foarte expeditiv.

În proiectul de hotărâre nr. 1 aprobat se spune: “Se aprobă bugetul general consolidat al Judeţului Satu Mare pe anul 2013, potrivit anexei nr. I. Se aprobă bugetul local al Judeţului Satu Mare  la nivelul sumei de 190.221,13 mii lei atât la partea de venituri cât şi la partea de cheltuieli” şi urmează enunţarea tuturor insntituţiilor cărora, în urma rectificării celui al consiliului, le-a fost rectificat şi lor bugetul.

 

Două proiecte aprobate se referă la studiul de fezabilitate respectiv documentaţia tehnică  pentru reabilitarea din temelii de două grupe de drumuri judeţene, pe tronsoane.

Primul este studiul pentru DJ 108M şi cuprinde: *Tăşnad (DN1F) – Santău – Chereuşa – Dindeşti – Andrid – Irina – Portiţa – Vezendiu – Tiream – Carei – Cămin – Lucăceni km 0+000-km 52+145ş *Tronson I – km 0+000–km 4+070ş *Tronson II km 8+045-km 19+950ş *Tronson III km 19+950-km31+750ş *Tronson IV km 31+750-km 42+330”.

Costul total este estimat a fi de circa 120,15 milioane lei, inclusiv TVA.

Al doilea, se referă la documentaţia tehnică în faza de fezabilitate pentru obiectivul „Modernizarea drumului judeţean DJ 108L km 0+000 – km 35+359ş *Tronson 1,2,3 – Tăşnad – Cig – Eriu Sâncrai – Craidorolţ – Pişcari – Terebeşti – Gelu km 0+000 – km 28+422”.

Costul total estimat este de 87,36 milioane lei, inclusiv TVA.

Puteti citi continuarea in editia tiparita disponibila la chioscurile de ziare sau in editia electronica (abonament pdf).

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

7 comentarii

  1. Promisiunile sunt frumoase, dar am si eu o intrebare : Despre care drumuri vorbiti ? Cel impracticabil dintre Tasnad si Andrid, cel dintre Odoreu si Apa, despre centura satmarului, despre cel dintre Madaras si Tasnad, despre cel dintre Doba si Terebesti, drumul spre Micula, drumul spre Homoroade, spre Socond, Stana ,Hodod, care sa va mai scriu , ca toate sunt facute praf. Poate vorbiti de drumul judetean Dacia- Boghis , ce n-a vazut nici piatra din vremea Austro-ungariei.Despre ce vorbin , pentru ca niciodata ,dupa 1990, nu am intrat in iarna cu drumuri mai proaste ca acum. Bravo ! , laudati-va oricum suntem in luna cadourilor si a minciunilor. Dar atentie, trece si asta si vine un an electoral(cu doua alegeri mai, decembrie)apoi altul si asa mai departe.Credeti ca ne veti mai putea prosti. Nu cred.

  2. Faina treaba! 100 km de asfaltari?! Are Govor de unde fura.! In curand vor asfalta si drumurile agricole numai sa-i dea de lucru lui Mirel, si Govor sa-si umple jeburile pentru ca nici copilu’ nici nepotii lui sa nu munceasca toata viata! Stef are si el partea lui, normal, dar el imparte totul cu Brighi!

Lasă un răspuns