Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Roxana Constantin este Miss Crăciuniţa Informaţia Zilei 2013!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

miss

Sala Pictată a Hotelului Poesis a găzduit duminică cea de-a 6-a ediţie a concursului Miss Crăciuniţa Informaţia Zilei. Sute de sătmăreni au participat la un spectacol deosebit în care cele 8 crăciuniţe au avut de trecut prin patru probe interesante.

Sala în care s-a desfăşurat totul a fost arhiplină, sătmărenii le-au susţinut pe concurente prin ropote de aplauze. Cele opt concurente au fost: Cristina Şere, Larisa Matei, Nancy Apai, Roxana Constantin, Roxana Dragoş, Mădălina Roatiş, Cynthia Pataki şi Loredana Lăpuşan.

Totul a început printr-un “intro” în care fetele s-au jucat cu zăpadă, au făcut bulgări de zăpadă şi totodată au făcut cunoştinţă cu juriul format din: Roxana Gavrău – câştigătoarea concursului Miss Crăciuniţa Informaţia Zilei în 2012, Kerekes Emoke – reprezentant al Centrului de aerobic Fitland Satu Mare, Bajnai Botond – redactor la Szatmari Magyar Hirlap, Adrian Caraba – reporter Informaţia TV, Bogdan Mihalca – redactor Informaţia Zilei şi Daiana Feher – reprezentant Pe Tocuri Store.

În timp ce fetele se pregăteau pentru prima probă, în atenţia publicul a sosit Paula Raţ, cea care a interpretat frumoase colinde. Crăciuniţele noastre au revenit mai apoi pe scenă în proba ţinutei la alegere. Acestea au apărut în articole vestimentare de la magazinul Pe Tocuri Store. A urmat un nou moment artistic, de data aceasta Passion 4 Salsa ne-a prezentat dansuri latino, salsa şi bachata.

Pictură cu praf, sclipici şi lipici, teatru, dans şi chitară la proba de talent

Cea mai interesantă probă s-a dovedit a fi cea la alegere în care le-am văzut pe concurente pictând cu praf, sclipici şi lipici. Totodată s-au interpretat poezii, s-a jucat teatru, s-a dansat ţigăneşte, s-a cântat la chitară şi altele.

După proba la alegere, a urmat o paradă a modei cu multă culoare şi elemente decorative extraordinare. Manechinele Trust Models au purtat o colecţie de rochii de toamnă-iarnă, aparţinându-i Anamariei Ullmann. În proba crăciunţelor, fetele au fost nevoite să răspundă unor întrebări legate de Crăciun. Aşa am aflat ce cadouri îşi doresc să primească în 25 decembrie, care ar fi destinaţia ideală pentru sărbătorile de iarnă, care au fost cele mai mari surprize pe care le-au făcut vreodată şi nu numai. Spectacolul a continuat în momentele următoare, Lucia Bura, a interpretat muzică uşoară.

Ultima probă a fost cea a rochiilor de seară plină de eleganţă şi rafinament. Crăciuniţele au purtat creaţii ale Filomenei Chifor. Mai apoi, juriul a deliberat pentru a stabili care este Miss Crăciunţa Informaţia Zilei 2013. Înainte de marele moment, pe scenă am putut urmări evoluţia grupului Emilian Onciu de la Palatul Copiilor Satu Mare, un grup pregătit de profesorul Sorin Berindei.

Roxana Constantin, cea mai frumoasă crăciuniţă

Cristina Şere - Miss Popularitate, Cynthia Pataki - locul 3, Roxana Constantin - Miss Crăciuniţa şi Roxana Dragoş - locul 2
Cristina Şere – Miss Popularitate, Cynthia Pataki – locul 3, Roxana Constantin – Miss Crăciuniţa şi Roxana Dragoş – locul 2

Cea mai descurcăreaţă concurentă s-a dovedit a fi Roxana Constantin, care a primit coroniţa de cea mai frumoasă şi talentată crăciuniţă. S-a acordat şi un premiu de Miss Popularitate concurentei Cristina Şere. Aceasta a acumulat cele mai multe voturi pe site-ul nostru www.informatia-zilei.ro, 1.019 la număr. În concursrul de duminică, pe locul doi s-a situat Roxana Dragoş, iar pe locul trei Cynthia Pataki. Fetele au fost felicitate într-un final de părinţi, prieteni, fraţi, surori şi apropiaţi. Au fost înconjurate de buchete de flori şi aprecieri venite din partea tuturor. S-au descurcat excelent, au făcut faţă tuturor probelor. Pe această cale redacţiile Informaţia Zilei şi Informaţia TV ţin să le transmită felicitări.

Sponsorii acestui eveniment au fost: Inedit – Satu Mare, strada Vânătorilor nr. 11, Bijuteria Royal Gold Satu Mare, Rochii de Mireasă – Salon Bianca Satu Mare Piaţa 25 Octombrie nr. 5 – 7, Centrul de Aerobic Fitland Satu Mare, str. Rândunelelor nr. 3.

Spectacolul care a încheiat Târgul Moşului de la Informaţia Zilei a fost organizat de Informaţia Zilei, Informaţia TV, Hotel Restaurant Poesis şi Szatmari Magyar Hirlap în colaborare cu Primăria municipiului Satu Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

12 comentarii

  1. Roxi ori iti este ciuda ca este Roxana Constantin este mai frumoasa ca tine ? daca a castigat toate miss urile bravo ei.juriul a facut parte din mai multe persoane. iar miss urile nu au fost platite asa cum cred altii. Roxi tu cat de varza esti ? De ce nu ai avut si tu curajul sa participi? poate erai pe locul 1 . invidia e mare in ziua de azi pentru multi. Pacat .Nu mai stiti cum sa vorbiti pe altii de rau… niste invidiosi asta sunteti.Bravo Roxana tot inainte si capul sus iar vorbele urate punele la fund iar persoanele care sunt invidioase … stii tu,,,,, un sut in fund un pas inainte.

  2. Pentru “Anonim”,
    In primul rand concurentele ieri seara au oferit probabil 100% din ele, lasand deoparte emotiile. Juriul a fost alcatuit de mai multi oameni, care nu aveau nici un interes sa promoveze pe cineva anume. Ei au decis cine merita sa castige concursul in functie de cum au evoluat pe scena cele opt concurente.
    Mi se pare extrem de urat faptul ca daca cineva favorizat de tine nu castiga, vii repede cu idea ca si acest concurs ar fi fost aranjat. Cred ca ar trebui sa termini cu aceste rautati gratuite ca nu isi au locul.

Lasă un răspuns

Cum vi se par impozitele locale în Satu Mare?

Cum vi se par impozitele locale în Satu Mare?

Explorând percepția contribuabililor sătmăreni despre impozitele locale, sondajul își propune să afle dacă acestea sunt considerate mari, mici sau acceptabile, pentru a informa și îmbunătăți politicile fiscale locale.”

Dupa festivitate, ministrul Kalemen Hunor a vizitat expozitia

Zeci de personalităţi de rang înalt din Ungaria şi România au participat la inaugurarea Complexului Muzeal Ady Endre

Dacă şi drumul ce duce din Căuaş spre satul Ady Endre se va realiza cu aceeaşi promptitudine şi într-un mod la fel de competent ca şi reabilitatea casei memoriale în care s-a născut şi a trăit marele poet după care localitatea şi-a primit numele, în curând acest complex muzeal va deveni un punct de atracţie turistică de importanţă majoră a judeţului Satu Mare.