Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ultima etapă din Turneul celor 4 Trambuline

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

ski

Cea de-a 62-a ediție a celebrului Turneu al celor 4 Trambuline la sărituri cu schiurile se apropie încet de final. Sâmbătă la Innsbruck, Austria, s-a desfășurat cea de-a treia etapă, penultima, unde a câștigat, suprinzător, finlandezul Anssi Koivuranta.

Mai exact, totul s-a decis după prima manșă, cea de-a doua fiind întreruptă după 20 de sărituri din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Conform regulamentului, s-au luat în considerare ca rezultate finale, cele obținute de săritori în prima manșă. Pe locul doi a terminat elvețianul Simon Ammann, iar pe trei polonezul Kamil Stoch.

Urmează ultima etapă din acest turneu, cea care va fi găzduită de Bischofshofen, tot în Austria. Dacă duminică au loc calificările, luni se va stabili și câștigătorul competiției începând cu ora 17.00, în direct pe Eurosport.

În clasament, după trei etape îi avem pe austriacul Thmoas Diethart pe primul loc (716.1 puncte), urmat de Simon Ammann (706.7), de austriacul Thomas Morgenstern (700.7), și de japonezul Noriaki Kasai (681.1).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns