Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Amicalele cu Uruguay și Chile, la mâna lui Pițurcă

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Piturca

De câteva zile tot auzim că naționala României de fotbal ar putea disputa în prima jumătate a acestui an două meciuri amicale cu Uruguay și Chile, două echipe calificate la Mondialul din Brazilia. În primă fază, Federația Română de Fotbal a răspuns că nu are cunoștință despre o anume ofertă privind disputarea celor două partide.

Iar vineri, pe site-ul FRF a apărut un comunicat cum că “În cursul zilei de azi, 10 ianuarie a.c., am primit din partea Federațiilor de Fotbal din Uruguay și Chile scrisori oficiale, conținând invitații de disputare a două meciuri amicale între echipa noastră națională de seniori și echipele naționale “A” ale celor două țări. Partidele propuse sunt Uruguay – România (29 sau 30 mai a.c., la Montevideo) și Chile – România (4 iunie a.c., la Santiago de Chile).”, se arată în comunicatul FRF.

Acolo mai este menționat faptul că FRF și-a exprimat interesul de a disputa aceste două meciuri de pregătire însă, un răspuns final va fi dat în curând, după o consultare cu selecționerul României, Victor Pițurcă, dar și a directorului tehnic FRF. În cazul unui răspuns pozitiv, România ar întâlni în această primă jumătate de an Sudul Americii de Sud, trei echipe calificate la Mondialul din Brazilia 2014. După cum bine știți, România va juca pe Arena Națională cu Argentina în data de 5 martie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns