Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Programul pieţelor şi al târgurilor în perioada 13 – 19 ianuarie 2014

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

    În această săptămână sunt târguri de ţară în localităţile: Carei, Oraşu Nou, Livada, Supur, Turţ,  Tăşnad, Acâş, Botiz, Cărăşeu şi Homoroade.

Vremea neobişnuit de caldă din acest început de an nu pare să-i păcălească pe sătmărenii crescători de animale. De teama unei ierni severe prelungite în perioada ce vine, o serie de fermieri de la noi din judeţ scot la vânzare excedentul de animale. Asta pentru a nu avea suprize precum în primăvara anului abia încheiat, atunci când mulţi proprietari de exploataţii în zootehnie, crescători de animale, s-au trezit în luna aprilie în situaţia de a cumpăra furaje, în special fân.

Târgurile de ţară mai oferă posibilitatea valorificării animalelor cu sau fără acte. De la Direcţia Administraţiei Publice Locale de pe lângă Consiliul Judeţean Satu Mare, am aflat că în săptămâna 13 – 19 ianuarie 2014, programul de desfăşurare a târgurilor şi pieţelor săptămânale este următorul:

Târguri de ţară: luni – Carei şi Oraşu Nou; marţi – Livada; joi – Supur şi Turţ; vineri – Tăşnad; sâmbătă- Acâş, Botiz, Cărăşeu şi Homoroade.

Pieţe săptămânale: de luni până duminică inclusiv – la Satu Mare, Carei şi Tăşnad; de luni până sâmbătă inclusiv la Negreşti-Oaş; marţi – Andrid şi Halmeu; miercuri – Pişcolt şi Tarna Mare; joi – Craidorolţ, Pir şi Supur; vineri – Halmeu, Medieşu Aurit, Poiana Codrului şi Tarna Mare; sâmbătă: Livada, Pir, Botiz şi Turţ.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns