Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Bărbaţi plinuţi bine îmbrăcaţi

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

haine pt barbati grasi (2)

Chiar dacă nu areţi ca un model, doar pentru că eşti mai plinuţ nu înseamnă că nu trebuie să acorzi atenţie modului în care te îmbraci. Multe case de modă s-au gândit la cei cu câteva kilograme în plus şi au creat linii întregi de haine care să confere siluetei bărbăteşti un aspect flatant.

Cu toate acestea trebuie să iei în considerare şi o dietă prin care să slăbeşti. Până a ajunge la un corp mai subţire iată câteva secrete care te vor ajuta să te îmbraci corespunzător tipului tău de corp.

Cumpără haine potrivite. Nu încerca să te îmbraci cu haine mulate, în speranţa de arăta cât de făcut eşti. Pe de altă parte nici să alegi haine largi nu este indicat. Chiar dacă trăieşti cu iluzia că te vor face să pari mai slab, rezultatul este exact invers, hainele mari te vor face să pari mare.

Nu purta haine cu imprimeuri mari, îţi vor accentua dimensiunea. Dungile, indiferent că sunt orizontale sau diagonale, vor evidenţia burta. Hainele cu dungi verticale vor alungii şi vor subţia.

Minimizează volumul, deci nu alege haine groase. Optează pentru materiale precum bumbacul, caşmirul, lâna subţire sau fibre sintetice.

O cămaşă de culoare albă şi o pereche de pantaloni negri nu te vor avantaja. Alege articole vestimentare apropiate la culoare, pentru a crea o impresie vizuală mai plăcută.

Gulerele în formă de “V” te vor ajuta să areţi mai înalt şi mai subţire. Gulerele de cămaşă trebuie să fie mai strâmte cu extremităţiile ascuţite.

Când îţi alegi o pereche de pantaloni fi atent la lungime. Ştii că ai făcut alegerea bună, dacă aceştia aproape ating podeaua. Dacă porţi pantofi cu talpă mai înaltă,  pantalonii trebuie să-ţi ajungă la un sfert sau jumătate de centimetru mai jos de călcâi. Niciodată să nu ai buzunarele pline, evită să ţi telefonul sau mărunţişi în buzunarele de la pantaloni.

Sacoul sport, cu unul sau doi nasturi te vor face să pari mai robust. Poartă sacouri cu trei nasturi, iar primul nasture se poartă încheiat.

Cureaua te poate ajuta să pari mai slăbuţ, doar dacă nu o strângi prea tare. Burta nu trebuie să atârne peste curea.

Mergi drept, pentru a arăta mai înalt şi mai subţire. Nu te ascunde din cauza fizicului. Important este să fi conştient de faptul că uneori hainele ce vin pe tine nu te fac neapărat mai slab, dar te vor face un bărbat plinuţ bine îmbrăcat.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sâmbătă, la ora 18, Moş Crăciun coboară pe tiroliană în faţa Redacţiei Informaţia Zilei

A mai rămas foarte puţin timp până la cel mai aşteptat moment din această frumoasă lună a cadourilor. Este vremea colindelor, vremea să îl întâlnim pe Moş Crăciun.

Vă aşteptăm cu mic cu mare la ediţia cu numărul cinci a Târgului Moşului de la Poesis, eveniment organizat de Informaţia Zilei, Hotel – Restaurant Poesis, Informaţia TV şi Szatmari Magyar Hirlap. Spectacolele care au loc în acest final de săptămână sunt găzduite de Redacţia Informaţia Zilei situată pe strada Mircea cel Bătrân nr. 15.