Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta nu le reproșează nimic miniștrilor liberali demisionari

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a afirmat, la începutul primei şedinţe de guvern în noua formulă, că regretă că miniştrii PNL s-au retras şi că nu are ce să le reproşeze, deoarece înţelege disciplina de partid, dar a punctat că guvernarea este întotdeauna mai importantă decât această disciplină.

“Regret că miniştrii PNL au plecat din echipa guvernamentală. M-am văzut astăzi cu ei şi le-am mulţumit personal. Înţeleg disciplina de partid şi nu am ce să le reproşez, însă cred că Guvernul şi guvernarea sunt mai importante întotdeauna chiar şi decât disciplina de partid”, a spus Ponta, citat de Mediafax.

El a precizat că, miercuri, Guvernul va adopta un proiect de lege privind depozitarea seminţelor de consum şi o ordonanţă pentru operaţionalizarea Acordului de Parteneriat cu UE.

“Important este că marţi vom merge în faţa Parlamentului pentru un nou vot referitor la structura şi compoziţia politică a Guvernului”, a amintit Ponta, care a cerut interimarilor ca, până atunci, să asigure funcţionarea ministerelor.

Guvernul s-a reunit, miercuri, în şedinţă, în noua formulă în care posturile de ministru eliberate de PNL sunt ocupate, interimar, de către miniştrii PSD.

Şedinţa de guvern, programată iniţial pentru ora 12.00, a fost amânată pentru ora 16.00, până când decretele de numire a miniştrilor interimari pe posturile eliberate de PNL au fost semnate de preşedintele Traian Băsescu şi publicate în Monitorul Oficial.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns