Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Amalia Tătăran a terminat pe locul 33 la Ierusalim

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La Europenele de juniori

amalia

Zilele acestea, în Ierusalim (Israel) se desfășoară Campionatele Europene de juniori la scrimă. Singura reprezentantă a clubului CS Satu Mare a fost Amalia Tătăran, cea care a concurat duminică la proba individuală de spadă.

Din păcate, sportiva antrenată de Francisc Csiszar nu a reușit un rezultat tocmai bun, asta dacă e să ne uităm și peste cel obținut anul trecut la Budapesta, când a luat medalia de argint. Amalia Tătăran a ieșit fără emoții din grupa preliminară cu următoarele rezultate: 5-2 cu Nadine Stahlberg (Germania), 5-2 cu Anna Mroszczak (Polonia), 5-3 cu Noemi Moeschlin (Elveția), 5-3 cu Jessica Gundry (Marea Britanie), 3-5 cu Dana London (Israel) și 5-2 cu Madina Azizova (Estonia). Sătmăreanca a fost eliminată mai apoi în turul I, a cedat cu 11-15 în fața sportivei Naiara Aldana și a terminat concursul pe locul 33.

Tot la sfârșit de săptămână, în Saint Maur, Franța, a avut loc a treia etapă de Cupă Mondială la spadă. Din lotul României a făcut parte și sătmăreanca Simona Pop (Steaua), alături de Ana Maria Brânză, Maria Udrea și Ana Maria Constantin. Astfel, în proba pe echipe, țara noastră a terminat pe locul 5 dintr-un total de 23 de echipe. A pierdut în sferturi cu Suedia, 40-42, iar în lupta pentru locul 5 a învins Franța cu 32-31 și China cu 28-27. La individual, Simona Pop a terminat pe locul 15.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns