Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Clubul Sportiv Yakuza a cucerit şase medalii

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La Campionatul Naţional de Karate Shotokan

karate2

Zilele trecute, în Râmnicu Vâlcea s-a desfăşurat o puternică competiţie de karate. Şi spunem asta deoarece au participat peste 550 de sportivi de la 37 de cluburi din România. A fost vorba de Campionatul Naţional de karate Shotokan, ce care a fost organizat de Federaţia Română de Karate, afiliată la World Karate Federation.

Astfel, în Sala Sporturilor Traian din Vâlcea au tras sute de karateka pentru medaliile de campioni naţionali. Printre aceştia s-au aflat şi sportivi de la Clubul Sportiv Yakuza Satu Mare au ne-a reprezentat cu onoare judeţul . Ba mai mult, au reuşit să cucerească şase medalii, dintre care una de aur, una de argint şi patru de bronz. Să trecem în revistă la rezultatele cele mai bune:

– Patricia Bezsera (cadet +54 kg) – campioană naţională;

– Bence Eles (mini cadet +55) – vicecampioană naţională;

– Rybanna Lazin (mini cadet – 40), Talinda Miclăuş (U21 +60), Cornel Bota (U21 – 68 kg), Levente Micz (U21 – 78kg) – cu toţii au obţinut medalia de bronz.

Toţi au fost la proba kumite. O evoluţie deosebită au mai avut-o şi Răzvan Costan, Alex Hora, Zita Csatari, Inez Ardelean, Alexandra Pintea, Norbert Micza şi Sebastian Bălăceanu.

Sportivii au fost însoţiţi, şi totodată pregătiţi, de sensei Attila Csatari (4 Dan) şi sensei Robert Soos (3 Dan). Din câte ne-a declarat Attila Csatari, am aflat că această ediţie a fost organizată foarte bine, totate detaliile au fost bine puse la punct. Pe această cale se aduc mulţumiri sponsorilor şi părinţilor pentru sprijinul acordat.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns