Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Medalie de bronz pentru Bertalan Kiss şi Dalma Illyes

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La Campionatul Naţional de dans sportiv

dans

Sala Polivalentă din Iaşi a fost zilele trecute gazda celei de-a 23-a ediţii a Campionatului Naţional de dans sportiv, un eveniment deosebit care a reunit aproape 1.500 de sportivi din toată România. Mai exact, 626 de perechi au oferit spectacol la mai multe categorii de vârstă.

Printre aceştia s-au aflat şi doi sătmăreni care au obţinut rezultate foarte bune. Kiss Bertalan Cristian şi Illyes Dalma Maria au concurat la seniori (peste 35 de ani) la două secţiuni. Sătmărenii de la clubul Rus Team Baia Mare, cu câte cinci dansuri la fiecare secţiune, au reuşit să termine pe locul 3 la clasa latino şi pe locul 6 la standard. Pentru locul 3 la clasa latino, sătmărenii au primit câte o medalie de bronz, o diplomă, o frumoasă cupă şi cadouri.

Este cea mai importantă competiţie de dans sportiv din România şi a fost organizată de Federaţia Română de Dans Sportiv. În cadrul concursului s-au aflat 20 de oficiali ai Federaţiei şi 30 de arbitri. Câştigătorii categoriilor au posibilitatea să reprezinte România la Campionatele Mondiale sau la cele Europene.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns