Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta presat din interiorul PSD pentru a candida la Preşedinţie

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Victor Ponta ar putea avea emoţii doar în faţa lui Iohannis
Victor Ponta ar putea avea emoţii doar în faţa lui Iohannis

Rezervat pentru moment în declaraţiile publice pe tema prezidenţiabilului alianţei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta este împins de liderii din teritoriu, dar şi cei cei de la centru ai PSD să îşi asume o candidatură. Anunţul oficial ar urma să fie făcut după 25 mai, scorul alegerilor europarlamentare fiind considerat de liderii PSDesenţial în decizia finală a premierului, scrie Gândul.

La start în competiţia internă se aliniază şi fostul preşedinte PSD, Mircea Geoană, considerat “rezervă” în teritoriu, ca şi Sorin Oprescu. Pentru Călin Popescu Tăriceanu, pe de altă parte, liderii din judeţe au un cuvânt de ordine: “exclus cu desăvârşire”. Potrivit unui sondaj intern al PSD, Ponta ar câştiga alegerile în toate variantele şi combinaţiile posibile. Singurul care i-ar da emoţii în turul doi ar fi Klaus Iohannis, mai arată cercetarea amintită.

Cele mai recente sondaje indică, la întrebările deschise, în dreptul lui Ponta o încredere de peste 24%, în stagnare, în timp ce Antonescu, cel mai puternic candidat anunţat până la această dată, se situează la 15%-16%.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns