Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sătmărenii vor neaparat victoria!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

FC Olimpia – CSU Craiova, sâmbătă, ora 11.00

olimpia

Olimpia Satu Mare va întâlni în a 16-a etapă a Ligii a II-a la fotbal, una din cele mai puternice echipe ale seriei, pe CS Universitatea Craiova. Un meci greu pentru echipa sătmăreană cu o aspirantă la promovare, viceliderul seriei.

Dar, în ciuda declaraţiilor optimiste ale oficialilor craioveni, echipa vizitatoare nu este favorită certă la victorie. Apoi, chiar dacă unii spun altceva, această echipă care, e drept, reprezintă oraşul Craiova, nu are şi palmaresul Universităţii, al “Craiovei Maxima”. De ţinut minte acest lucru.

Nu vrem să fim nici noi prea optimişti. Este un meci greu fără îndoială, un meci deschis oricărui rezultat. Echipa din Craiova are în lot câţiva jucători experimentaţi, cum sunt internaţionalii Varga, Pleşan şi Kitanovski (Macedonia). Dar nu este invincibilă. Dovadă şi faptul că în etapa precedentă CraiOlguţa a pierdut pe teren propriu, 1-2 cu ASA. Iar Olimpia şi-a propus să câştige meciul cu oltenii. Este şi necesar pentru că, altfel, adio play-off. Dar, cum am mai spus, meciul va fi unul greu pentru sătmăreni. Mai ales că Olimpia va fi lipsită pentru acest meci de aportul a doi titulari de bază, Munteanu şi Ene. Dar înlocuitori sunt, rămâne doar ca antrenorii Tibi Csik şi Mircea Bolba să-i găseacă pe cei potriviti. Apoi, fapt foarte important, Olimpia va mai avea un sprijin. I-am numit aici pe suporteri care ar putea ajuta foarte mult echipa sătmăreană. Şi suntem siguri că Olimpia va avea multi suporteri in tribune.

Formatiile probabile:

– Olimpia: Anca – Mureşan, Bălău, Micaş, Iuhas, Gavrilescu, Villand, Swarckopf, Bujor, Boştină, Faur.

– CSU: Brac – Kitanovski, Tomic, Pătraşcu, Vătăjelu – Precup – Ganea (Varga), Ferfelea, Valskis, Pleşan – Curelea.

Partida va începe la ora 11.00 şi va fi arbitrată de Florin Marcu (BH), care-i va avea ca asistenţi pe Gero Szabo (CJ) şi Imre Bucsi (CV). Rezervă Zoltan Erdei (MM), iar observatori Mircea Ciglenean (CJ) şi Valer Vancea (BH).

Picture 1

Duel pe site între suporteri

Înainte de plecarea spre Satu Mare antrenorul craiovenilor, Ştefan Stângă, dar şi directorul sportiv Gheorghiţă Geolgău s-au arătat foarte optimişti în declaraţii. “Mergem să câştigăm la Satu Mare” a spus Stângă, foarte sigur pe el.

Mai modest, mai ponderat, Csik a declarat: “Avem respect faţă de ei, dar vom încerca să obţinem trei puncte din acest meci”.

Declaraţiile lui Stângă au provocat vii reacţii în rândul suporterilor celor două echipe care s-au “duelat” aprig pe site-ul Ligii a II-a. Din acest punct de vedere duelul s-a încheiat la egalitate. Altfel, echipa din Bănie a ajuns, cu avionul, de joi la Satu Mare, iar mâine, după meci se va întoarce acasă, cu autocarul.

Picture 2

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns

PSG – Barcelona 4-0!

Asculta acest articol S-a încheiat era Barcelona? Probabil că da după cum a aratat echipa catalană în meciul de marți