Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Steaua, singura gazdă victorioasă

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În etapa a 23-a a Ligii I de fotbal  

liga1

Odată cu încheierea jocurilor din etapa a 23-a a Ligii I se desprind câteva concluzii. Mai înainte de toate considerăm că Steaua a scăpat în câștigătoarea campionatului. Nu neaparat pentru că echipa din Ghencea este una foarte grozavă, fără egal, ci pentru că urmăritoarele ei, Petrolul și Astra nu știu să-și gestioneze forțele și se încurcă una pe alta.

Chiar și fără MM pe bancă și fără Gigi la butoane ne vine greu să credem că Steaua se poate împiedica pe undeva. Poate doar meciul direct dintre Steaua și Petrolul, din penultima etapă, să mai aducă un oarecare suspans.

O altă concluzie care se desprinde după meciurile ultimei etape, de fapt o certitudine, este că Brașovul va avea o echipă mai puțin – Corona – în Liga I în sezonul viitor. Poate chiar două dacă și FC-ul nu își revine pe cât de curând. De asemenea, cert este că și CFR-ul va rata în clasarea pe o pozitie care să-i asigure o prezenta intr-o cupă europeană

Rezultatele etapei: FC Viitorul – Săgeata 0-0, Corona – CFR 2-2, Poli Timişoara – FC Braşov 0-1, “U” Cluj – Dinamo 0-1, Steaua – Gaz Metan 3-0, Petrolul – Astra 1-1, FC Vaslui – FC Botoşani 0-1, Oţelul – Ceahlăul 0-1, Pandurii – Concordia 0-1.

Picture 1

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

KEMPO

Poliţist din Satu Mare medaliat

Un agent de poliţie din Satu Mare, numit Paul Podină, a reprezentat cu mândrie judeţul prin performanţele remarcabile obţinute la Campionatele Europene de Kempo şi Cupa Intercontinentală Euro-Asia…