Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Autorii unor furturi din bancomate au fost reţinuţi

Suspectul a aratat politistilor cum a actionat
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Suspectul a aratat politistilor cum a actionat
Suspectul a aratat politistilor cum a actionat

În urma unor ample investigaţii desfăşurate de poliţiştii din cadrul IPJ Satu Mare, cu sprijinul Serviciului Judeţean de Informaţii şi Protecţie Internă Satu Mare s-a reuşit prinderea autorilor unor furturi din bancomate comise pe raza judeţului Satu Mare, în perioada decembrie 2013-martie 2014.

 

În seara zilei de 19 martie 2014, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, Serviciului de Acţiuni Speciale şi ai Serviciului Criminalistic, de la reşedinţa IPJ Satu Mare, precum şi cei ai Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare au identificat şi reţinut pe raza municipiului Satu Mare pe numitul Szabolcs. B, de 24 de ani, din Tăşnad şi pe minora K. E. de 17 ani din Cig, care sunt autorii a 10 furturi din ATM-uri, prin care au cauzat un prejudiciu de aproximativ 5000 de lei. Suspecţii au folosit mijloace improvizate pentru a sustrage diferite sume de bani din bancomate.

Mai multe în ediţia tipărită disponibiă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament  PDF).

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

8 permise de conducere au fost suspendate

Poliţiştii rutieri aflaţi în exercitarea atribuţiilor de control al traficului au constat marţi comiterea a două infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Un şofer a fost depistat conducând deşi nu poseda permis de conducere, iar altul a fost surprins la volanul unui autoturism neînmatriculat.