Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

CS Atletik Satu Mare a terminat pe locul 2 la “Cupa Mărțișorului”

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Au participat nouă echipe de minihandbal, fete și băieți

handbal

Sala LPS “Ecaterina Both” din Satu Mare a găzduit duminică un concurs deosebit de minihandbal. La prima ediție a “Cupei Mărțișorului 2014” s-au înscris echipe din mai multe județe, iar printre ele s-au aflat și patru echipe din Satu Mare. Cele mai multe echipe s-au înscris la fete, acolo unde CS Atletik Satu Mare a terminat pe locul doi.

În grupe, echipa noastră a câștigat cu AS Piticot Zalău – 8-3, cu Unirea “Valea lui Mihai” 6-4. În semifinală a trecut de AS Olimpus Negrești – Oaș, cu 8-2, urmând ca în marea finală să piardă cu echipa pe care a bătut-o în grupe, cu Unirea Valea lui Mihai. Sătmărencele au fost învinse cu scorul de 5-3. Echipa a doua CS Atletik terminat pe locul 6, iar cea din Negrești Oaș, pe locul 4.

Tot la categoria 10-11 ani au jucat și trei echipe de băieți: LPS SM, Școala Generală “Lucian Blaga” și AS Tonic 2012 Oradea.

Dar iată care sunt tinerele speranțe sătmărene care au participat la “Cupa Mărțișorului”. – CS Atletik 1: Buraga Ștefania, Pop Patricia, Kibedi Sarah, Crăciunescu Anamaria, Balaji Andreea, Bărbuș Bianca, Tompos Vivien, Majer Johanna, Szabo Vivien, Ciorba Daria.

– CS Atletik 2: Mocanu Iulia, Sarca Lara, Csik Anda, Bărbuș Amalia, Barta Alexia, Bodnar Patricia, Stoica Giulia, Șipos Antonia, Tarța Ștefania, Papp Mercedes. Antrenorii care se ocupă de pregătirea jucătoarelor sunt: Merla Adrian, Bianca Mazilu și Kibedi Albert.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Reunire simbolică a Olimpiei

Asculta acest articol Începând cu anul 2018 vom asista, probabil, doar la astfel de reuniri ale Olimpiei. Foști jucători, antrenori,