Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

La Medişa se va realiza sistem de alimentare cu apă

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

    Zilele trecute am primit mai multe semnale din satul Medişa, comuna Viile Satu Mare. Indiferent de forma de exprimare, mesajele se refereau la lipsa apei în sat mai ales pe vreme de vară, pe caniculă.

Referitor la aceste semnale Szucs Szabolcs, primarul comunei Viile Satu Mare a făcut următoarele precizări: de ani de zile locuitorii satului Medişa se confruntă cu probleme majore în ceea ce priveşte asigurarea apei potabile mai ales în vreme de vară. În bugetul anului 2014 au fost incluse sume din care să se suporte realizarea reţelei de apă potabilă şi în acest sat. Interlocutorul nostru a mai spus că are promisiuni de la Consiliul Judeţean că va suporta costurile de forare a încă unui puţ pentru a exista debitul necesar de apă pentru comună.

Se cuvine subliniat faptul că la nivelul comunei se pune problema majorării tarifului de furnizare a apei potabile, imediat după ce se va obţine acordul de la Autoritatea Naţională de Reglementare. În prezent activitatea este cu pierdere. Ulterior se va face cunoscut preţul de furnizare a acestui serviciu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns

Află ce dobândă neimpozabilă poți obține împrumutând statul român în 2024

BANI DE LA MDLPA

Pentru PUG și infrastructură locală

Un număr de 15 localități din județul Maramureș primesc bani de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. 13 dintre acestea vor putea realiza sau actualiza Planurile Urbanistice Generale (PUG), iar două vor moderniza infrastructura locală.