Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Locuri de muncă bine plătite

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

    Ofertele unor angajatori sunt de a dreptul surprinzătoare în ceea ce priveşte salariile, dar şi locurile de muncă. În cele ce urmează vă prezentăm câteva asemenea oferte. Salariile în funcţie de locul de muncă sunt cuprinse între 800 şi 4.000 de lei, pentru persoane care nu au studii superioare.

Spre exemplu o firmă specializată în curăţenie şi întreţinere angajează personal care este rezistent la efort  fizic, este serios, riguros, disciplinat. Salariul este de 800 de lei net, contract de muncă pe perioadă nedeterminată.
Personalul angajat va lucra tot a doua zi câte 15 ore/zi. Termenul minim de înscriere este 18 aprilie.

O firmă din Bucureşti caută oameni dispuşi să facă promoţii şi sampling-uri în reţele mari de magazine.
Candidaţii potriviţi pentru aceste locuri de muncă au abilităţi de vânzare şi de comunicare, sunt serioşi, responsabili, ştiu să opereze un PC, au carismă şi putere de convingere şi au mai lucrat în acest domeniu.

Angajatorii ofertă salarii de 950 de lei net pe lună.
Angajaţii vor lucra după următorul program de muncă: de miercuri până vineri cinci ore, de la ora 16 la ora 21. Sâmbăta vor lucra opt ore, de la ora 10 la ora 18, în timp ce duminica vor lucra şase ore, de la ora 10 la ora 16. CV – urile se depun până pe 30 martie.

O firmă de construcţii din Bucureşti caută zugravi, zidari, rigipsari şi fierari. Angajatorii oferă salarii cuprinse între 1.400 de lei şi 3.500 de lei pe lună. CV-urile se depun până pe 15 aprilie.

Între 1.500 şi 2.000 de lei salariu lunar oferă o pensiune din Sfântu Gheorghe pentru recepţioner hotel. Te califici pentru acest post dacă ai experienţă în servicii hoteliere sau vrei să lucrezi în acest domeniu şi eşti dispus la relocare în Tulcea, în perioada 14 aprilie – 30 septembrie 2014. CV-uri se depun până pe 8 aprilie.

Salarii cuprinse între 2.000 de lei şi 4.000 de lei pe lună pentru vorbitori de limbi străine oferă o firmă de recrutare care caută tineri din Bucureşti şi din Sibiu, cunoscători a cel puţin o limbă străină. CV-uri se depun până pe 28 martie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns