Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Berbec (20 martie - 20 aprilie)
Berbec (20 martie – 20 aprilie)

HOROSCOP Informația Zilei 01.04

Ne aflăm în zodia BERBEC

BERBEC. Se știe că tu ai o relație specială cu timpul, deci orele care trec pentru tine au o greutate cu totul aparte decât pentru restul lumii. Știi să-ți organizezi atât de eficient munca, încât nu lași niciun minut să treacă fără rost, fără folos.

 

TAUR. Nu te lași nici tu cu una cu două în cazul în care se încing unele dispute în preajma ta. Ai argumente puternice, ridici și tonul dacă e nevoie, pentru că nu ești de acord cu ceea ce încearcă unii să-ți impună, când tu știi bine ce ai de făcut.

 

GEMENI. Este o zi fără prea multă semnificație în marea carte a vieții tale, o zi în care nu se întâmplă prea multe lucruri noi. Însă, chiar dacă nu se întâmplă nimic nou, persoana iubită îți este alături, te răsfață, iar asta pentru tine e suficient.

 

RAC. Nu te lăsa condus de alții care pot vorbi în așa fel încât să obțină ceva pe căi incorecte. Chiar dacă reacția ta ar putea fi puțin mai dură, merită să te ridici pentru drepturile tale, altfel celălalt va putea obține o victorie nemeritată pe seama ta.

 

LEU. Fă un ultim efort să închei o activitate care te-a solicitat mult, din punct de vedere fizic. După ce o vei finaliza vei avea timp să te odihnești puțin înainte de a trece la capitolul următor, care îți va oferi și timp liber, și satisfacție deplină.

 

FECIOARĂ. Crezi cu tărie în visul tău cel mare și parcă deja îl întrezărești din ce în ce mai clar la orizont. Mai este o cale destul de lungă până ce aspirația ta va deveni realitate, dar ai o garanție ce te asigură că vei ajunge cu brio la final.

 

BALANȚĂ. Ți-a priit această peroadă mai lejeră, când te puteai detașa de probleme și puteai privi lucrurile de la distanță. Parcă ești mult mai relaxat, nimic nu ți se mai pare sumbru, dar acum trebuie să te concentrezi din nou la muncă.

 

SCORPION. Ai ajuns cu bine la finalul unei etape a planului tău în derulare, care ți-a consumat mari rezerve de energie, dar acum ești mulțumit. Meriți răsplata care ți se oferă, singurul dezavantaj e, că acum un timp nu vei mai avea de ce lupta.

 

SĂGETĂTOR. Evenimentele din zilele trecute au avut un efect benefic asupra psihicului tău. Ți-ai recăpătat buna dispoziție și te simți pregătit pentru ceva nou, dar încă mai ești atașat de cele întâmplate și ai mai vrea să vorbești despre ele.

 

CAPRICORN. Îți vin idei noi de afaceri și se pare că dacă le poți pune în practică, vei avea numai de câștigat. Orice investiție pe care o faci, indiferent că e mai mică sau mai mare, în curând va scoate pui, iar venitul va fi pe măsura efortului.

 

VĂRSĂTOR. Ești cuprins de o energie nouă, puternică, care merită investită cu folos. Ori că e un scop nou în viață pe care vrei să-l atingi, sau un vis măreț, ori poate, un plan de vacanță, dar acționează acum, până când elanul se menține.

 

PEȘTI. Relația cu unele persoane sau informațiile care îți parvin te cam pun pe gânduri, ceea ce îți inspiră o stare ciudată. De fapt, te-ai trezit cu fața la perină și ești cam bosumflat, dar glumele amicilor te vor înveseli și vei redeveni tu însuți.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 21.06 Ne aflăm în zodia RAC

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 19.04 Ne aflăm în zodia BERBEC