Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Tricolorul de pe Muzeul Judeţean a fost schimbat cu sprijinul pompierilor

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Pompierii militari intervin la Muzeul Judetean Satu Mare
Pompierii militari intervin la Muzeul Judetean Satu Mare

Cine a trecut în ultima perioadă pe lângă Muzeul Judeţean Satu Mare a putut observa că pe catargul amplasat pe frontispiciul imobilului atârna o bucată de pânză roşie, rămăşiţa unui steag tricolor. S-au născut şi o serie de răutăţi, dar sperăm să fie uitate.

După diverse încercări ale directorului Liviu Marta, în lipsa unui alpinist utilitar, a fost necesară intervenţia pompierilor militari. Mecanismul de acţionare a scripeţilor de pe catarg a fost blocat, fiind necesară scara auto de la pompieri pentru a se putea interveni în condiţii depline de siguranţă.

 

Nouă ne rămâne doar să semnalăm faptul că Liviu Marta a încercat să rezolve problema fărăr a implica şi alte instituţii, dar până la urmă soluţia eficientă au reprezentat-o pompierii militari, cei care sunt obişnuiţi să intervină în cele mai ciudate situaţii. Am fost asiguraţi că mecanismul catargului despre care facem vorbire va fi repus în funcţiune, iar steagul tricolor îşi va relua locul acolo unde odinioară flutura spre satisfacţia sămărenilor.

 

Noi pe această cale, în numele unor cetăţeni care ne-au semnalat acest aspect, transmitem felicitări şi pompierilor militari de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă cei care au intervenit pentru a rezolva o asemenea problemă, care se poate ivi şi la alte instituţii.

 

 


Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns