Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Duminică a fost sfinţită biserica romano-catolică din Viile Satu Mare

Sfintirea a fost oficiata de episcopul PSSa Eugen Schonberg
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Sfintirea a fost oficiata de episcopul PSSa Eugen Schonberg
Sfintirea a fost oficiata de episcopul PSSa Eugen Schonberg

Noua biserică romano-catolică din Viile Satu Mare s-a dovedit neîncăpătoare pentru numărul mare de pelerini, care au venit să participe duminică, 27 aprilie la sfințirea noului lăcaș al Domnului.


Prima duminică de după Paști este Duminica Divinei Îndurări, iar în cadrul Diecezei Romano-Catolice de Satu Mare, biserica din Viile Satu Mare poartă acest hram. Construitea lăcașului de cult a început cu circa 6-7 ani în urmă, iar de când a fost finalizată prima încăpere, care la ora actuală este sacristia bisericii, romano-catolicii din comună aici își oficiază liturghiile. La ora actuală este complet finaliizată, iar duminica, într-un cadru festiv, dar deosebit de familial, ea a fost sfințită de PSSa episcopul Eugen Schönberger. Slujba a fost concelebrată de șase preoți, iar la sfințire, alături de slujitorii bisericii romano-catolicie au fost prezenți și păstorii spirituali ai celorlalte culte din localitate.
Mai multe în ediția tipărită din 28 aprilie, disponibiă la chioșcurile de ziare sau în ediția electronică (abonament PDF).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Sfantul Mucenic Artemon

Asculta acest articol Astazi, in Vinerea Mare este praznuit Sfantul Mucenic Artemon cel care a trait in vremea imparatului Dicocletian,