Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Udrea îi prezice lui Ponta că nu va câștiga alegerile prezidențiale

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Victor Ponta va candida la prezidențiale, dar nu va câștiga, a afirmat deputatul PMP Elena Udrea, joi, într-o conferință de presă. În discursul susținut, ținta principală a săgeților Elenei Udrea a fost premierul Ponta. Udrea l-a criticat și ironizat și acuzat de demogogie pe președintele PNL, Crin Antonescu, dar și lideri actuali ai PDL. De asemenea, ea a adus reproșuri fostei alianțe USL.

”Vizita efectuată la Bacău pentru a marca deschiderea campaniei electorale a Alianței a fost o acțiune tipică domnului Victor Ponta. Aceea de a se împăuna acolo unde nu a făcut nimic, de a încerca să mintă electoratul în dorința de a obține, din nou, voturi în Moldova pe care PSD a sărăcit-o în ultimii 24 de ani și care s-a ales doar cu industria vândută la fier vechi, cu tineri care au fost nevoiți să plece afară din țară pentru a găsi un loc de muncă de pe urma guvernărilor locale ori naționale roșii. (…) De ce or fi având nevoie candidații Alianței PSD-PC-UNPR de implicarea sa?”, a spus liderul PMP, adăugând că a venit la Bacău ”pentru a curăța atmosfera” după vizita premierului.

Ea a ținut să sublinieze în timpul conferinței realizările personale și ale instituțiilor pe care le-a condus, scrie Agerpres.

”Evident, eu sunt imaginea reprezentativă pentru Partidul Mișcarea Populară. (…) Am adus în Bacău circa 100 de milioane de euro, iar ca ministru am făcut mai mult decât toate guvernările PSD de până acum, inclusiv cea a lui Ponta. Am făcut politică de bună credință, nu actorie de piese proaste, ca Ponta. Acesta este și argumentul care mă susține în continuarea demersului politic”, a mai spus Udrea.

În context, ea a precizat că partidul din care face parte și-a propus ca la alegerile europarlamentare să obțină ”un scor din doua cifre.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns