Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sâmbătă şi duminică, program pe toate gusturile la Zilele Odoreului

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Dumitru Dorel Pop - primar Odoreu
Dumitru Dorel Pop – primar Odoreu

Capete de afiş vor fi Andra, Alex Velea, Veta Biriş, Matyi es a Hegedus

În acest sfârşit de săptămână, Consiliul Local şi Primăria Odoreu dau startul serbărilor câmpeneşti la nivel de judeţ. Suita acestor manifestări va continua indifernt că se vor numi “Zilele comunei” sau vor avea o altă denumire precum în unele comune din jurul Careului. Capete de afiş ale sărbătorii de la Odoreu care va avea loc în zilele de 3 şi 4 mai vor fi Andra, Alex Velea, alături de Matyi es a Hegedus, Veta Biriş, Sava Negrean Brudaşcu şi Ioan Sabo.

Concurs de frumuseţe

Păstrând tradiţia, manifestările de la Odoreu se vor deschide sâmbătă, 3 mai, în jurul orei 14, când va avea loc şi festivitatea de premiere a copiilor cu performanţe la învăţătură şi nu numai.

Cu multă emoţie vor urca pe scena manifestărilor între orele 14 şi 30 de minute şi 16 elevi de la Şcoala Gimnazială din Odoreu, care vor încerca să-şi pună în valoare calităţile native de artişti amatori. Cu siguranţă şi eventualele stângăcii inerente din cauza emoţiilor vor fi trecute cu vedere de publicul care de fiecare dată s-a manifestat cu înţelegere, a încurajat evoluţiile celor tineri.

Mai multe citiţi în ediţia tipărită de vineri, 2 mai, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns