Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Olimpia Căuaș participă cu trei pugiliști la Naționalele de tineret

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Găzduite de Brăila în 12-18 mai

 

Picture 1În ultima zi a săptămânii, duminică, trei pugiliști de la AS Olimpia Căuaș au pornit spre Brăila. Acolo se vor desfășura în perioada 12-18 mai Campionatele Naționale de tineret, o competiție puternică, la care vor participa cei mai buni sportivi din țară. Recent înființată secția de box de la Căuaș, iată că și de această dată are reprezentați la un turneu final. Și spunem asta doarece, clubul sătmărean a avut recent un sportiv și la C.N. de juniori, iar în februarie o reprezentată la C.N. de box feminin.

Revenind la concursul de la Brăila, acolo se vor afla Ciprian Meszaros (56 kg), Raul Șerban (69 kg) și Ștefan Cherecheș (75 kg), cei care sunt antrenați de Iosif Sandor. Aceștia vor face tot ce pot ca să se întoarcă acasă cu o medalie, ceea ce ar însemna o premieră pentru AS Olimpia Căuaș. Legat de acest aspect, președintele secție de box, Florin Mulcuțan este foarte încrezător în șansele pugiliștilor de a se întoarce cu o medalie.

Lunga deplasare este sprijinită de Florin Mulcuțan, lorin Cozma – preşedinte Olimpia Căuaş, Ionel Păcurariu – director LPS Satu Mare, Daniel Micu, Vasile Fuşle, Laszlo Tarr, Ioan Vonica şi Claudiu Ciorcăşel.

În altă ordine de idei, Olimpia Căuaş face selecţie la box pentru fete şi băieţi născuţi între 2000 şi 2003, de luni până vineri, între orele 15.30-18.00 la sala de sport LPS “Ecaterina Both” din Satu Mare. Persoană de contact este antrenorul Iosif Sandor, telefon 0770.345.733.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns