Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

UDMR speră că promisiuniule electorale vor fi transpuse în fapte

Kereskenyi Gabor, Erdei D. Istvan, Pataki Csaba și Nagy Szabolcs
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Kereskenyi Gabor, Erdei D. Istvan, Pataki Csaba și Nagy Szabolcs
Kereskenyi Gabor, Erdei D. Istvan, Pataki Csaba și Nagy Szabolcs

Parlamentarii UDMR, revenind la Satu Mare, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc joi, 29 mai, au prezentat un bilanț al alegerilor din 25 mai, privind atât alegerile europarlamentare, cât și cele pe Colegiul 2.


Primul a luat cuvântul fostul candidat Nagy Szabolcs, directorul executiv al UDMR, care, înainte de toate, le-a mulțumit tuturor alegătorilor care l-au votat, iar după cum spunea, cifrele dovedesc că merită să muncească mai departe. “Se pare că alegerile s-au terminat cu bine, căci toată lumea se simte câștigător, dar cifrele vorbesc” – spunea interlocutorul. Faptul că diferența de voturi între fostul USL și UDMR la alegerile anterioare pe Colegiul 2 a fost de 6.000, iar acum a scăzut la 1.500 dovedește că electoratul are din ce în ce mai multă încredere în UDMR, iar munca trebuie continuată.
Mai multe în ediția tipărită disponibiă la chioșcurile de ziare sau în ediția electronică (abonament  PDF).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

  1. Intr-adevar cifrele vorbesc !!!. Alegerile s-au terminat cu bine pt. castigator si anume pt. Ovidiu Silaghi pe Colegiul 2 nu si pt. d-nul “Copilu” asa zisul reprezentat UDMR (fara sigla !). In ceea ce priveste Europarlamentarele, UDMRai a “castigat” un loc in minus si anume trimite 2 reprezentanti in loc de 3 cat a avut anterior !!! pt. care singurul raspunzator este tot UDMRaiul.
    “…electoratul are din ce în ce mai multă încredere în UDMR, iar munca trebuie continuată.” ??? Eu sunt de parere ca UDMRai pierde din electoratul propriu maghiar mai ales in Tinutul Secuiesc ! unde increderea populatiei scade pe zi ce trece deoarece UDMRaiul aflat la guvernare nu face mai nimic palpabil pt. ei !. Parerea mea este ca UDMRaiul este tradatorul maghiarimii care joaca la doua capete pt. care maghiarimea ar trebui sa se reorienteze catre PPMT !!!.

  2. Din poza observ ca si domnul” Copilu” ( Nagy Szabolcs – directorul executiv al UDMR) a participat la acest bilant sau cumva a fost asezat pe un scaun mai mic asa-numita cea de pisica sau numai mie mi se pare ca-i prea mic ?. Hraniti-l bine cu fasole sa mai creasca nitel !.

Lasă un răspuns