Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Grădiniţa Mondiala va funcţiona în aceeaşi clădire până în 2019

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

  Coica-conf  Situaţia imobilului în care funcţionează Grădiniţa cu Program Prelungit Mondiala, Zilele Oraşului Satu Mare şi lucrările de reabilitare care se fac pe mai multe străzi din municipiu au fost temele abordate de primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, în cadrul unei conferinţe de presă organizate luni, 2 iunie 2014.
În prima parte a conferinţei au fost prezente alături de primarul Dorel Coica, Angela Vitui – directoarea Grădiniţei Mondiala Satu Mare şi Andreea Horvath – cadru didactic de la aceeaşi unitate preşcolară şi Anca Marinescu – responsabil pe probleme de învăţământ în cadrul Primăriei. Primarul Dorel Coica a dorit să aducă lămuriri cu privire la situaţia în care e Grădiniţa Mondiala.
“Vreau să lămurim acum pentru totdeauna situaţia. În urma negocierilor pe care le-am avut cu reprezentanţii firmei am reuşit să prelungim contractul de închiriere a spaţiului în care unitatea funcţionează până în 2019. Nu există şanse ca această grădiniţă să se închidă”. Conferinţa de presă pe această temă a fost organizată după ce consilierul local Cosmin Raţiu agita spiritele prin oraş, a declarat primarul Dorel Coica< “Cosmin Raţiu agită spiritele şi este un tip fără valoare în relaţia dintre Primărie şi conducerea Mondialei”.

Mai multe în ediţia tipărită disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns