Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

S-a inaugurat Centrul de informare turistică din Centrul Sătmarului

totemul Centrului de informare turistica, asezat chiar in fata intrarii
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
totemul Centrului de informare turistica, asezat chiar in fata intrarii
totemul Centrului de informare turistica, asezat chiar in fata intrarii

Următorul proiect prioritar al Consiliului Judeţean este al Băilor Beltiug

Marţi, 3 iunie, începând cu ora 13 a fost inaugurat Centrul de informare turistică al judeţului situat în clădirea Muzeului de artă din Piaţa Libertăţii din municipiul Satu Mare.

La festivitatea de inaugurare, Consiliul Judeţean (CJ), iniţiatorul proiectului şi realizatorul centrului, a fost reprezentat de preşedintele Adrian Ştef şi vicepreşedinţii Mircea Govor şi Riedl Rudolf. Primăria municipiului reşedinţă de judeţ a fost reprezentată de viceprimăriţa Marcela Papici, iar la moment au mai participat consilieri judeţeni şi locali, şefi de instituţii şi de ONG-uri, invitat de onoare a fost Jozsef Sepessy, fostă glorie a sportului sătmărean şi apoi, german.

A fost dezvelit totemul din faţa centrului

După Slujba de sfinţire oficiată de protopopul ortodox Ioan Socolan, Adrian :tef, Mircea Govor ;i Riedl Rudolf au tăiat panglica inaugurală.

Apoi, în aceea;i formaţie, cei trei au dezvelit totemul aflat în faţa centrului, după care au invitat media locală să viziteze cele două încăperi ale acestuia.

Centrul de informare turistică din clădirea Muzeului de artă beneficiază de un spaţiu generos, în prima încăpere pe pereţi se află două hărţi de mari dimensiuni, a judeţului ;i a municipiului, pliante ;i cărţi documentare, iar a doua este în fapt un magazin de suveniruri cu obiecte ;i băuturi fabricate în zonele din judeţ. În centru se poate intra ;i din pasaj, printr-un culouar în care sunt expuse alte produse specifice zonei noastre.

Orarul centrului este de luni până vineri între orele 9-17, sâmbăta între orele 10-14 iar duminica este închis.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită de miercuri, 4 iunie, a Informaţiei Zilei

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns