Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Pe terenul Olimpia se joacă meciul sezonului în fotbalul județean

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Victoria Apa – Someșul Oar, sâmbătă în finala Ligii a IV-a

oar apaStadionul Olimpia din Satu Mare va fi sâmbătă gazda finalei Ligii a IV-a. Se vor afla față în față câștigătoarele celor două serii, Victoria Apa din Seria A și Someșul Oar din Seria B. Meciul este programat să înceapă de la ora 18.00.

După un tur de campionat mai puțin reușit pe care l-a terminat pe locul 3, Victoria Apa a jucat mai bine în partea a doua și a încheiat în cele din urmă pe prima poziție. Aici a profitat și de pașii greșiți făcuți de Orașu Nou și Micula. După cele 30 de etape, Apa a terminat cu două puncte avantaj față de Orașu Nou. A avut cea mai bună defensivă din serie cu doar 31 de goluri primite și a marcat 111 goluri. A bifat 25 de victorii, un egal și 4 înfrângeri. Finala de județ este o premieră pentru echipa din Apa.
“Suntem pregătiți să câștigăm acest meci. Din păcate nu am avut întreg lotul la dispoziție să ne pregătim foarte bine. Am jucători care lucrează, câțiva sunt studenți. Printre care Raț, Ciorcaș și Morar. Sper să ne putem baza pe ei în finală, să ajungă de la examenele de la facultate”, ne-a declarat antrenorul de la Apa, Zoltan Ritli.

În ceea ce privește echipa Someșul Oar, la fel ca și în sezoanele trecute, a dominat Seria B a Ligii a IV-a. A terminat turul pe primul loc, la egalitate cu echipa din Cămin. În cele din urmă, a reușit să câștige seria cu 79 de puncte, față de cele 74 pe care le-a adunat echipa de pe locul doi, Viitorul Vetiș. Din tot județul, Oarul are de departe cea mai bună ofensivă. A înscris 162 de goluri pentru o medie de 5.4 reușite pe meci. Aici mai adăugăm și faptul că a primit cele mai puține mingi în plasa porții, 27 la număr. În fine, a obținut 26 de victorii, un egal și a suferit 3 înfrângeri.

“Avem un triplu obiectiv în această perioadă. Ne dorim să câștigăm finala Ligii a IV-a și apoi să promovăm în Liga a III-a. Totodată, ne dorim să câștigăm și Cupa României – faza județeană. Nu sunt probleme de lot, îi avem la dispoziție pe cei mai valoroși jucători”, ne-a spus Zsolt Maiorciac, președintele de la Oar. Menționăm că pentru Someșul va fi a patra finală de Liga a IV-a. În acest sezon și-a propus să spargă gheața și să o câștige.

Meciul de sâmbătă va fi arbitrat de o brigadă din Oradea, avându-l la centru pe divizionarul A, Florin Marcu.

Câștigătoarea dintre cele două echipe va juca barajul de promovare pentru Liga a III-a în data de 21 iunie de la ora 18.00. Atunci, pe un teren din județul Sălaj, se vor întâlni campioana din Satu Mare cu campioana din Maramureș (Sighetu Marmației sau Speranța Coltău).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Hamilton se teme de Vettel

Asculta acest articol Lewis Hamilton îi avertizează pe cei ce aşteaptă o victorie de la el pe circuitul Silverstone că