Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sanitas începe de luni protestele

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

    

Sanitas începe de luni protestele
Sanitas începe de luni protestele

Sindicaliştii Sanitas vor începe de luni, 23 iunie acţiunile de protest anunţate. Astfel, în zilele de 23, 24, 25, 30 iunie şi 1 iulie vor fi pichete de protest la Ministerul Sănătăţii, iar în 26 iunie şi 2 iulie, la Ministerul Muncii, urmând ca în data de 27 iunie şi 3,4 iulie sindicaliştii să protesteze la Ministerul Finanţelor.  

După cum au precizat liderii Sanitas, decizia a fost luată întrucât revendicările sindicaliştilor din sistemul sanitar şi din asistenţa socială nu au fost soluţionate. Ei spun că de cinci ani nu s-au mai găsit soluţii pentru aceştia, iar în sănătate este un deficit enorm. Sindicaliştii Federaţiei Sanitas, cer printre altele, încheierea unui contract colectiv de muncă în sectorul sanitar, creşterea cu zece la sută a salariilor din sănătate şi asistenţă socială, precum şi deblocarea posturilor.

Conducerea Federaţiei Sanitas a avut vineri o nouă rundă de discuţii cu ministrul Sănătăţii Nicolae Bănicioiu, urmând să discute şi cu ministrul de Finanţe în cursul acestei săptămâni. Până la luarea unor decizii concrete sindicaliştii au decis să înceapă acţiunile de protest.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

9 obiceiuri pentru o viață sănătoasă

WELLNESS

9 obiceiuri pentru o viață sănătoasă

Un medic expert în sănătatea sportivilor de performanță dezvăluie nouă obiceiuri esențiale pentru o viață sănătoasă și fericită, incluzând sportul, odihna adecvată, nutriția corectă și conexiunea cu natura.