Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Antonescu și Boc nu participă la Congresul de fuziune PNL-PDL

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Crin Antonescu e plecat din țară
Crin Antonescu e plecat din țară

Foştii preşedinţi PNL și PDL, Crin Antonescu și Emil Boc, vor lipsi de la congresul de fuziune dintre cele două partide, absenţa fiecăruia fiind motivată diferit.

Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat pentru gândul că nu va participa sâmbătă la Palatul Parlamentului la Congresul de fuziune PNL – PDL. La începutul acestei săptămâni, Klaus Iohannis a fost preferat de membrii Delegaţiei Permanente pentru a reprezenta partidul în competiţia prezidenţială.

Crin Antonescu îşi motivează absenţa de la Congres prin faptul că nu se află în ţară. El nu va participa astfel nici la Congresul PNL de sâmbătă, dar nici la Congresul de fuziune.

Nici fostul preşedinte al PDL, Emil Boc, nu va fi prezent la evenimentul din Parlament, el subliniind că nu este de acord cu această fuziune.

“Îmi păstrez acelaşi punct de vedere negativ cu privire la topirea PDL în PNL şi nu voi participa la Congresul de fuziune, dar sunt un susţinător categoric al dreptei pentru a câştiga alegerile prezidenţiale din această toamnă, cu un candidat care să îl bată pe Victor Ponta în turul al doilea. Eu am rămas la punctul de vedere că alianţa este soluţia pentru aceste alegeri, şi nu fuziunea prin absorbţie. Ce trebuie făcut acum este ca această alianţă să câştige alegerile prezidenţiale”, a declarat Emil Boc.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

  1. CRIN s-a ofilit,nu stiu cum de nu si-a dat seama mai repede ca asa se intampla (probabil nu i-a cazut nici o carte de istorie in mana),a crezut ca partidul este o jucarie a lui ,jucaria a fost o bila incinsa.
    Poate si-a dat seama ca ideile pripite pe care le-a lansat nu duc acolo unde a dorit ,este greu ,numai cu logoria nu se face nimic.

Lasă un răspuns