Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Leu (21 iulie - 20 august)
Leu (21 iulie – 20 august)

HOROSCOP Informația Zilei 04.08
Ne aflăm în zodia LEU

BERBEC. Ajungi cam lent la visul tău cel mai mare, dar nu e voie să renunţi, chiar dacă vezi că drumul e lung şi anevoios. Cele mai importante scopuri în viaţă nu sunt realizabile cât ai bate din palme, deci înarmează-te cu răbdare şi energie.

TAUR. Nu îţi place cum te tratează o persoană care îşi arogă nişte drepturi de lider asupra ta, deşi tu nu îi accepţi superioritatea. Nu ți-e șef și nu îl consideri cu nimic mai bun decât tine, deci nu-i permiţi să-ţi dea sfaturi sau ordin și bine faci.

GEMENI. Ai un plan de perspectivă care te entuziasmează mult, dar preferi să îl ţii deocamdată doar pentru tine. Poate eşti superstiţios, sau suspicios, dar decât să intervină cineva, sau ceva nedorit în proiectul tău, mai bine nu spui nimănui.

RAC. Nu te aventura azi în investiţii noi, deoarece banii nu îți vor ajunge pentru a le duce până la căpat. Chiar dacă sumele disponibile par suficiente, după un timp vei descoperi că te-ai băgat în cheltuieli prea mari, care-ţi depăşesc resursele.

LEU. Nu ai deloc tragere de inimă spre muncă azi, de parcă nu te-ar interesa nimic din ce se petrece în jur. Dacă ai putea rămâne acasă, să mai dormi un pic, ai fi foarte fericit, sau chiar și o petrecere cu prietenii s-ar potrivi pentru această zi.

FECIOARĂ. Au loc schimbări majore în cariera ta, dar ceea ce se petrece e doar spre binele tău. Colegii îți oferă tot sprijinul atunci când ai nevoie, iar dacă le vei acorda și tu același ajutor când îți solicită, cu toții veți avea numai de câștigat.

BALANȚĂ. Te simţi în societate ca la tine acasă, deci vei profita de orice ocazie nouă de a-ţi face amici, de a te distra cât mai mult. Prietenii mai apropiaţi, însă, s-ar putea simţi neglijaţi, pentru că se pare că lor nu le acorzi prea multă atenţie.

SCORPION. Se încheie brusc o etapă în acţiunea pe care o derulezi, dar de data aceasta nu te deranjează deloc. Nu ți-a plăcut eea ce aveai de făcut și nici rezultatul ce se contura, deci într-un fel te și bucuri că nu mai trebuie continuat.

SĂGETĂTOR. Eşti mulţumit de felul în care te înţelegi cu colectivul din care faci parte. Joci un rol central în echipă, ceea ce-ţi oferă satisfacţie. Ai un talent de lider şi dacă eşti lăsat să te manifeşti în voie, tot grupul va avea numai de câştigat.

CAPRICORN. Victoria ta se naşte din greşelile altuia, de aceea nu ştii clar dacă poţi să te bucuri sau e motiv să fii trist. Nu contează ce gândeşte celălalt, dacă tu ţi-ai atins scopul, bucură-te de el, dacă tu ai fi greşit, el ar fi ieşit în câştig.

VĂRSĂTOR. Şeful te trimite în delegaţie, deci trebuie să laşi deoparte orice şi să stai la dispoziţia lui. Concentrează-te asupra sarcinilor care ţi-au fost atribuite, să nu-l dezamăgești. Acest drum poate avea o influenţă şi asupra carierei tale.

PEȘTI. Nu te poţi detaşa de o amintire din trecut pe care o tot duci după tine. Nu te mai ajută la nimic, deci este vremea să o uiţi şi să priveşti spre viitor. Indiferent că era bine sau rău, ce a fost a trecut și nu mai revine, deci treci la alt capitol.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 28.04 Ne aflăm în zodia TAUR