Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ateliere de creație în vacanța de vară pentru elevii Școlii “Gellert Sandor” din Micula

Ateliere de creație în vacanța de vară pentru elevii Școlii "Gellert Sandor" din Micula
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Ateliere de creație în vacanța de vară pentru elevii Școlii "Gellert Sandor" din Micula
Ateliere de creație în vacanța de vară pentru elevii Școlii “Gellert Sandor” din Micula

La Școala cu clasele I-VIII “Gellert Sandor” Micula “se întâmplă ceva”. Acesta este motto-ul Școlii de vară care a luat naștere cu scopul de a crea un colț vesel și de a amenaja totodată curtea unității de învățământ. 

Școala de vară de la Micula a fost gândită a se organiza în două etape. O primă etapă a avut loc la început de iulie, iar a doua în prima săptămână din august.

În activitățile cuprinse în programul acestei școli de vară sunt implicați elevii din clasele I-VII. “Activitățile au luat naștere pornind de la ideea că trebuie să le oferim copiilor un program variat și bogat în timpul vacanței de vară, o școală fără note și fără catalog, dar în care primează distracția, munca, socializarea și voia bună”, ne spun profesorii coordonatori. Toate activitățile care au loc pe parcursul școlii de vară sunt menite să sudeze legăturile de prietenie și colegialitate dintre elevii unității școlare, fiind concepute astfel încât să promoveze o atitudine de respect și responsabilitate față de valorile școlii.

Elevii participă pe parcursul fiecărei zile din școala de vară la ateliere de pictură, fotografie, cursuri de chitară, dans, învață să facă amenajări florale, toate activitățile fiind coordonate de profesoarele Monica Ștef, Loredana Morar, Vass Imola, Bakos Anna, Csillag Kinga, Barna Boglarka, Oana Borhidan, cu susținerea directorului Școlii “Gellert Sandor” Micula, Doboș Csaba.

Finalul școlii de vară e marcat printr-un mare foc de tabără, în jurul focului copiii și profesorii punând la fript slănină și depănând amintiri care le rămân cu siguranță întipărite pentru foarte mult timp de-acum înainte. Elevii s-au simțit foarte bine împreună și au ajuns să lege prietenii. La toamnă când începe școala merg cu o și mai mare bucurie, mai ales că sunt mult mai buni prieteni, se simt mult mai uniți și își doresc chiar să se implice în cât mai multe activități și proiecte, atât școlare cât și extrașcolare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns