Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

7 sătmăreni cu diferite probleme în audiențe la subprefect

subprefectul Altfatter Tamas asculta petentii veniti in audienta
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
subprefectul Altfatter Tamas asculta petentii veniti in audienta
subprefectul Altfatter Tamas asculta petentii veniti in audienta

În perioada în care prefectul dr. Eugeniu Avram se află în concediu, audiențele săptămânale sunt susținute în zilele de joi, de către subprefectul Altfatter Tamas.

La sesiunea de joi, 21 august, și-au prezentat păsurile subprefectului 7 sătmăreni, cu diferite probleme.

Principalele probleme prezentate subprefectului au fost legate de relaţiile dintre vecini privind imobile şi terenuri precum şi de fond funciar.

 De remarcat cazul lui I.V.M. din municipiul Satu Mare care a solicitat sprijin pentru a lămuri motivele pentru care i se reţin lunar 133 de lei, în continuare, din pensia de urmaş pentru care este îndreptăţită şi dacă acest lucru va mai continua.

Subprefectul a informat-o de faptul că în data de 19 august  Guvernul României a decis să acorde amnistie fiscală pentru pensionarii ale căror pensii au fost calculate greşit din cauza unor erori ale funcţionarilor. Subprefectul i-a promis că va verifica situația petentei iar după verificări, i se va comunica situaţia în care se află, dacă beneficiază sau nu de amnistie.

Pentru restul problemelor prezentate, subprefectul a solicitat cetăţenilor să depună memorii  scrise  în care să-şi prezinte problemele, anexând documente în sprijinul celor sesizate şi care vor fi  analizate de personalul instituţiei  în vederea rezolvării în cel mai scurt timp posibil.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns