Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

ACL îşi propune să adune 50.000 de oameni la lansarea lui Iohannis

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, i-a îndemnat, sâmbătă, la Braşov pe liderii locali ai PNL şi PDL să se mobilizeze pentru a aduce în Capitală peste 50 de mii de persoane la mitingul care va marca lansarea lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale.

”Hai să fim 50 de mii în 27 (septembrie, n.r.) în Bucureşti, când îl lansăm oficial în Piaţa Victoriei pe Klaus Iohannis la preşedinţie”, a declarat Blaga, citat de Mediafax.

El a menţionat că următoarele mitinguri naţionale vor fi în Craiova pe 4 octombrie, la Constanţa în 11 octombrie, la Iaşi pe 18 octombrie, la Cluj pe 25 octombrie, iar pe 26 octombrie la Timişoara, ”unde a început Revoluţia română”.

 

Blaga a afirmat că îl susţine pe Klaus Iohannis la prezidenţiale, inclusiv în calitate de coordonator de campanie, pentru că ”şi-a occidentalizat oraşul înainte ca România să intre în Uniunea Europeană”.

”În UE România a fost dusă după negocierile în genunchi făcute de PSD, evitând clauza de salvgradare, de Alianţa Dreptate şi Adevăr, adică tot de noi. Tot noi doi, tot cele două partide au muncit şi atunci împreună”, a mai declarat Blaga.

 

Liderul PDL a menţionat că în mod provizoriu pentru alegerile prezidenţiale este vorba de o alianţă, şi i-a îndemnat pe liderii locali să fie uniţi.

Liga Aleşilor Locali ai ACL a adoptat, sâmbătă, o rezoluţie pentru susţinerea la prezidenţiale a preşedintelui PNL, Klaus Iohannis, dar şi împotriva măsurilor prevăzute de OUG 55/2014 care permite traseismul politic al aleşilor locali.

Liga Aleşilor Locali menţionează că reprezentanţii PNL şi PDL nu au candidat în alegeri “pentru a face jocurile politice ale Guvernului şi ale PSD”. “Din acest motiv dezavuăm încercarea acestora de a desconsidera voturile românilor şi de a racola, prin orice mijloace, aleşi locali de la toate forţele politice adversare”, se mai arată în document.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns