Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Tabias Kraiczer a cucerit medalia de bronz

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La C.N. de cadeți, la box

Picture 2Zilele trecute, în Sulina a avut loc Campionatul Național de box dedicat cadeților. Au participat 152 de sportivi veniți din toate părțile României, iar singurul sătmărean a fost Tobias Kraiczer de la Sab Gomez Carei.

Aflat la prima sa participare, pugilistul în vârstă de 12 ani a reușit să cucerească medalia de bronz la categoria 46 de kilograme, acolo unde au fost înscriști 8 sportivi. În primul meci, Tobias a câștigat prin K.O. tehnic cu Laurențiu Barbu din Slatina. În semifinale a pierdut în fața campionului de anul trecut, Florin Dinu de la CSM Craiova, astfel că a luat medalia de bronz. “După pregătirea și efortul pe care l-am depus, ni s-a împlinit dorința de a lua o medalie”, ne-a declarat Gheorghe Sabău, președintele și antrenorul de la Sab Gomez. Acesta ne-a mai informat că Tobias a intrat în vederile antrenorului federal Valentin Vrânceanu și că așteaptă să-l cheme la centrul olimpic de cadeți din Reșița.

Se aduc mulțumiri, pentru sprijin, Primăriei Carei și Consiliului Local, în special primarului Eugen Kovacs. Sab Gomez Carei a obținut anul acesta trei medalii la campionatele naționale.

Urmează Cupa Eliberării Municipiului Carei, turneu programat în 10-11 octombrie și la care și-au anunțat participarea cluburile sătmărene, Sab Gomez, CS Voința și Olimpia Căuaș, dar și Lotus Mangalia, CS Slatina, CSM Zalău, CSM Baia Mare, LPS Baia Mare, CS Sighet.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns