Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Au fost identificaţi suspecţii în cazul unui furt de lemne

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Suspecţii unui furt de lemne dintr-o stivă aflată la marginea pădurii „Culmea Leleiului” au fost identificaţi. Ei sunt cercetaţi în  stare de libertate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.
  

La data de 18 septembrie, lucrătorii Postului de Poliție comunal Hodod, au fost sesizați de către un pădurar din judeţul Sălaj despre faptul că în perioada 17-18 septembrie,  persoane necunoscute  au sustras dintr-o stivă aflată la marginea pădurii „Culmea Leleiului” din localitatea Lelei aproximativ 4 metri cubi de lemn de esență cer și carpen, secționați la metru și în boci.
În urma activităților desfășurate de către poliţişti la data de 19 spetembrie, principalii suspecti ai furtului au fost identificați. Ei sunt Csaba K., de 45 de ani şi Iosefina K., de 38 ani. Totodată  a fost recuperat materialul lemnos sustras şi  restituit părții vătămate. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Un bărbat de 42 de ani a condus cu 167 km pe oră

In data de 11 august, în cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 219 sancţiuni contravenţionale în valoare de 19.420 lei. Un bărbat de 42 ani a condus cu 167 km/h.