Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Într-un meci amical de volei, CSM Satu Mare – Nyiregyhaza 4-0

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

voleiAmicalul de miercuri seara dintre cele două echipe, disputat la Satu Mare, pe durata a patru seturi, a fost câștigat de voleibalistele de la CSM Satu Mare cu scorul de 4-0. Pe seturi a fost 25-20, 25-22, 28-26și 26-24, ultimul set fiind câștigat practic de junioarele clubului.

Pe parcursul meciului antrenorul Adrian Pricop a utilizat 12 jucătoare, iar după formula utilizată în primele trei seturi credem că s-a conturat echipa de bază care le cuprinde pe: Alexis Mathews, Alexandra Mișca, Ivana Zburova, Adriana Matei, Victoria Dedkova, Beata Vajda, Alisson McCardy. Au mai jucat Denisa Mocar, Alexandra Molnar, Natalia Preda, Diana Adamcsik, Daniela Dobre în timp ce Angelina Podină a fost menajată din cauza unei accidentări.

Până la începerea sezonului oficial sătmărencele vor mai juca o dublă partidă amicală cu echipa din Blaj. Sezonul oficial începe pe 4 octombrie cu meciul de Cupa României de la Lugoj, returul fiind programat pentru ziua de 10 octombrie la Satu Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

  1. Sunt nume sonore,imi creste inima de bucuruie,si fetele sunt asigurate.
    In fata unui public numeros care sta si in picioare,politistii locali de-abia și-au facut loc.de nu erau ei cine mai era in sala?Bravos natiune !, cinste sportului satamărean si distinsilor sai conducatori.Acum, cu rectificarea bugetara, va inflori si baschetul .Sunt mulțumit,voi face economii stand în fața micului ecran cu priviri invidioase spre echipele care au buget de la primarii și sponsori.

Lasă un răspuns