Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Trei echipe neînvinse în Liga a IV-a “Elite”

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

După 6 etape disputate

ligaPrima ligă de fotbal din județul Satu Mare continuă să aibă trei echipe care nu au cunoscut până acum gustul amar al înfrângerii, asta, după cea de-a 6-a etapă care s-a desfășurat la sfârșit de săptămână.

Acestea sunt Someșul Oar și Olimpia II, cele două înregistrând un rezultat de egalitate sâmbătă pe stadionul Olimpia. De partea cealaltă, Viitorul Vetiș nu a jucat ca urmare a retragerii echipei Moftinu Mare, și astfel are două victorii și trei egaluri din cinci meciuri.
Scorul etapei în runda a 6-a a fost stabilit de Recolta din Dorolț. Fără milă, jucătorii Recoltei au marcat de șase ori prin: Iuliu Varga (19′, 69′), Ciprian Lauruc (22′, 90′) și Daniel Jakkel (33′, 51′).

Lider continuă să fie Someșul Oar cu 16 puncte, însă în etapa următoare va sta. Chiar și așa, nimeni nu va putea să o depășească la puncte.

În runda a 6-a s-au înscris 22 de goluri, două victorii au obținut gazdele, o remiză și două victorii și-au trecut în cont oaspeții. Vă lăsăm în continuare cu rezultatele, clasamentul la zi și etapa viitoare:

Rezultate:
– Schw. Cămin – Decebal 0-1
– Someșul Oar – Olimpia II 1-1
– Sportul Botiz – Voința Doba 1-2
– Orașu Nou – Știința Beltiug 4-1
– Recolta Dorolț – Cetate Ardud 6-0
– Turul Micula – Unirea Tășnad 3-2
– Viitorul Vetiș a stat.

Picture 2

Etapa următoare (4 octombrie): Olimpia II – Botiz, Doba – Decebal, Cămin – Orașu Nou, Beltiug – Ardud, Dorolț – Micul, Tășnad – Vetiș, Oar stă.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns