Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Judoka Dora Kovacs a obținut titlul național

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În Deva, la Campionatul Național U18 Ne-Waza

judoLa Deva s-a desfășurat sâmbătă și duminică finala Campionatului Național Ne-Waza atât la individual cât și pe echipe feminin și masculin. Judoka de la CS Unio Satu Mare s-a întors acasă cu două medalii la individual. Cea mai prețioasă a obținut-o Dora Kovacs, sportivă care a cucerit titlul național. La categoria +57 kg, sătmăreanca a disputat patru meciuri pe care le-a câștigat cu sportive din Deva, Ploiești, Cluj-Napoca și în finala din București. Toate meciurile au fost câștigate prin ippon.

În total, la această categoria au participat 22 de sportive. Este al doilea titlul național obținut de Dora anul acesta, după aurul din primăvară de la C.N. de judo U21.

Florin Faur a fost înscris la categoria +73 kg, acolo unde a cucerit medalia de bronz. Sătmăreanul a disputat 5 meciuri și a pierdut unul singur. Cei doi sportivi antrenați de Mihaly Terely au concurat și pe echipe pentru CSM Pitești. Acolo, Dora s-a clasat pe trei, iar Florin pe locul 2.

La sfârșitul acestei săptămâni în Iași va avea loc finala C.N. de judo la individual seniori. De la CS Unio le vom avea pe Dora Kovacs și Mihaela Faur la 70kg, iar de la CS Unio – CSM Satu Mare pe Lorand Samel (-100kg) și pe Cristian Șereș (60kg).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns