Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)
Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informația Zilei 15.10
Ne aflăm în zodia BALANȚĂ

BERBEC. Vestea care ajunge astăzi la urechile tale are efecte benefice pe termen lung și te ajută să-ți recapeți speranța că totul se va îndrepta spre mai bine. Datorită informațiilor primite, ai curaj să privești spre viitor cu un nou entuziasm.

TAUR. Nici tu nu știi de unde a aparut miracolul, dar parcă nu mai ești la fel de apăsat de grijile bănești ca ieri. Dacă reușești să mai achiți câte ceva din obligațiile lunare, lista va scădea și încet-încet reușești să-ți aduci la zi situația financiară.

GEMENI. Nu-l privi pe reprezentantul generației opuse ca pe un inamic. Unul dintre voi emite doar afirmații bazate pe teorii și informații, pe când celălalt are mai multă experiență de viață și tot ce spune vine din propriile sale învățături.

RAC. Nu e ușor să-ți pui niște bani deoparte, dar dacă treci în revistă nivelul pe care te afli acum, îți dai seama că nu stai chiar rău. Dacă tot s-au adunat ceva bani, nu te gândi pe ce să-i cheltuiești, pentru că vei avea nevoie de ei în curând.

LEU. Se dă o luptă între căpeteniile de oști și cum și tu ești o persoană puternică, nu te lași până nu-ți exprimi punctul de vedere cu autoritate. Consideri că tu ești cel care are dreptate, că meriți și tu o poziție de frunte în acest război de forțe.

FECIOARĂ. Muncești mult la serviciu, pentru că ai o listă întreagă de sarcini pe care le-ai tot amânat, dar deja au devenit prea urgente ca să le mai poți tergiversa. Te apuci cu elan, una-două le și termini ca să poți lucra ce-ți face plăcere.

BALANȚĂ. Deși tu ești plin de avânt și gata să începi o acțiune nouă, astăzi te afli într-un anturaj neprielnic inițiativelor tale. Amână demararea acestui proiect pe mâine, sau pe altă dată, când împrejurările vor fi mai favorabile să pornești.

SCORPION. Pui punct unei acțiuni de lungă durată și extragi concluzia finală. Te grăbești să o termini, pentru că deja s-a născut un alt plan în mintea ta și vrei să te debarasezi de vechile obligații pentru a te putea concentra spre noua direcție.

SĂGETĂTOR. Nu-ți convin pauzele și nici întreruperile în program apărute din senin. Când ești implicat serios într-o activitate importantă, nu suporți să fii ținut pe loc, tocmai de aceea vei căuta să te folosești util de timpul de stagnare.

CAPRICORN. Colectivul de muncă a început să se dezbine și fiecare lucrează cum îi taie capul. Poate ar fi bine să intervii tu, cu calmul tău specific, căci doar tu vei reuși să-i împaci și să găsești soluția pentru a restabili armonia de altădată.

VĂRSĂTOR. Nu te aștepta ca toată lumea să fie perfect de acord cu tine atunci când îți exprimi punctul de vedere. Alții au alte păreri, dar acest lucru să nu te descurajeze, nu înseamnă că ceea ce spui tu nu este bine, doar că ei au alte viziuni.

PEȘTI. Ești pus în fața unui nou început care își provoacă o stare de agitație. Ești puțin emoționat, e și normal să fie așa, dar atitudinea ta pozitivă te va ajuta mult, ca ceea ce începi acuma să fie de succes, mai ales dacă e în plan profesional.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 30.10 Ne aflăm în zodia SCORPION