Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Argint pentru speranțele de la CS Satu Mare

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La C.N. de spadă masculin pe echipe

spadaSala de scrimă din Ghencea a găzduit joi și vineri Campionatul Național de spadă la speranțe masculin. Acolo am avut și sportivi de la CS Satu Mare.

Începem cu proba individuală de joi, acolo unde cea mai bună clasare a avut-o Adam Macska. Sportivul a terminat pe locul 5 după ce a pierdut în sferturi cu Liviu Pascu (LPS Craiova) cu scorul de 15-12. La această probă au participat 50 de spadasini, iar Alexandru Oroian a terminat pe locul 11, Balasz Szilagyi pe locul 12, iar David Ziman pe locul 15.

Vineri, cei patru sătmăreni antrenați de Francisc Csiszar și Nahy Lehel au tras în proba pe echipe, unde s-au înscris 10. Aici, CS Satu Mare a reușit să pună mâna pe medalia de argint. Echipa noastră a câștigat cu 44-30 în tabloul de 8, s-a impus cu LPS Craiova 2 în semifinale (44-43), iar în ultimul act a pierdut cu LPS Craiova 1, cu scorul de 45-39.

Sătmăreni la Circuitul European de cadeți

În zilele de 18 și 19 octombrie, se desfășoară cea de-a treia etapă din cadrul Cirucuitului European de cadeți la floretă, sezonul 2014-2015. Astfel, orașul Florin din Grecia găzduiește întrecerea de floretă masculin, iar la Samorin (Slovacia) are loc proba feminin. În total vor participa 21 de floretiști din România, însă printre ei se află și patru sătmăreni. La băieți îl avem pe Benjamin Bodo, iar la feminin pe Adriana Haidu, Alexandra Lazin și Andrea Potor. Floreta de la CS Satu Mare este antrenată de Arnold Izsaki, Dan Șuta, Attila File, Simona Surducan și Eva Lengyel.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns